Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Contact

  Contact | Aanhanger verkoop en onderhoud in de regio UtrechtAdres:
  Gageldijk 190
  3566 MJ Utrecht
  Telefoon: 030 262 2087
  WhatsApp: 06-15576993
  Mail: info@kovdberg.nl
  Facebook: Ko van den Berg-Facebook

  Onze openingstijden zijn:

  Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
  Zaterdag: 08.00 – 13.00 uur

  Oudjaarsdag open van 08.00 – 13.00 uur

  Ko van den Berg is gevestigd aan de rand van Utrecht. We hebben een breed pakket van de beste A-merken aanhangers, transporters en boot-, en paardentrailers. Dit pakket wordt onder andere gevormd door HAPERT, SARIS, ANSSEMS, HULCO, BRIAN JAMES, KALF, PEGA, ATEC, SIRIUS, TWIN TRAILER en TOHACO. Met ons assortiment kunnen we vrijwel iedere wens in vervulling laten gaan!

  Naast onze verkoop en verhuur afdeling bent u ook aan het juiste adres voor reparaties en preventief onderhoud of losse onderdelen. Door korte lijnen met leveranciers kunnen we snel handelen èn leveren. De meest gangbare parts leveren wij direct uit (eigen)voorraad en anders is het binnen enkele werkdagen aanwezig. Kom langs of bel ons om een afspraak te maken met een van onze monteurs of adviseurs.

  Wij staan graag tot uw beschikking om u te helpen, zowel voor een adviesgesprek op maat, als een onderhoudsbeurt wanneer u dat uitkomt!

  Nog een kleine tip van Ko: komt u met de TomTom, toets dan Maarssen in plaats van Utrecht.

  Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.

   U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.   Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

   Contactformulier

    U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.    Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
    Advies nodig? Neem contact op.

    ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

    Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl