‘De zoektocht naar een tweedehands aanhangwagen kan makkelijk zijn’

Voor een lange tijd had Stef (34) het stukadoorsleven afgekeken van zijn opa, altijd vol bewondering. Toen zijn opa kwam te overlijden, wist Stef dat hij in zijn voetsporen wilde treden. Daarom besloot hij een eigen bedrijf op te starten in dit vak. ‘Maar voor dit beroep komt een aanhangwagen ook erg van pas. Alleen wist ik qua financiën niet hoe ik dit moest gaan regelen.’

Ergens beginnen

‘Eerst was mijn bedrijf namelijk nog niet zo groot. Ik startte het op samen met een neef van mij die ook altijd stukadoor is geweest. We moesten ergens beginnen, dus waren de klusjes vooral bij vrienden of kennissen. Het liep ook nog niet storm, maar die verwachting had ik ook nog niet. Mijn neef en ik wisten wat we konden. Het was een kwestie van presteren bij het werk wat er was en dan zou mond tot mond-reclame verder zijn werk doen, hoopte ik.’

Meer groei

‘Op een gegeven moment werd de planning steeds drukker. Oude klanten van mijn opa kregen ook lucht van mijn bedrijf en er kwamen steeds meer opdrachten binnen. Ik was er trots op dat het stukadoorbedrijf slaagde. Maar hoe meer het bedrijf groeide, hoe meer spul er ook nodig was. Eerst was het nog goed te vervoeren in één busje. Later bleek toch dat er een aanhangwagen nodig was.’

Zoektocht

‘Maar zoals gezegd vond ik het vinden van een aanhangwagen lastig. Op het internet zijn natuurlijk talloze opties te vinden, maar deze opties waren voor mij nog te prijzig. Ja, de zaken gingen goed, maar in verhouding kon ik geen hoofdprijs betalen. Ik keek altijd naar het nieuwste van het nieuwste, met de hoop dat er een keer korting kwam. Ik was mij nog helemaal niet bewust dat tweedehands ook mogelijk was. Totdat ik Ko van den Berg Aanhangwagens voorbij zag komen.’

Hulp

‘Na wat rond te hebben gekeken op hun website zag ik ‘occasions’ staan. Ik heb nooit geweten dat dat tweedehands-aanhangwagens waren. Omdat ik nog niet helemaal bekend was met aanhangwagens, besloot ik langs te gaan bij Ko van den Berg Aanhangwagens. Dat bleek ook een hele goede keus te zijn geweest. Marco heeft mij toen namelijk professioneel geholpen door ook specifiek naar mijn werk te kijken. Er bleek een open aanhangwagen voor een schappelijke prijs beschikbaar te zijn. Deze schafte ik gelijk aan tijdens mijn bezoekje.’

Goede kwaliteit

‘De gedachte of de tweedehands aanhanger wel goede kwaliteit had, heeft wel even door mijn hoofd gespookt. Ik had toch al gauw een vooroordeel bij ‘tweedehands’. Maar mijn neef en ik gebruiken de aanhangwagen nu al een hele tijd en we zijn dik tevreden! De kwaliteit is goed en houdt de stucplaten, speciekuipen en al het andere dat vervoerd moet worden goed op zijn plek. De zoektocht naar een goede tweedehands aanhangwagen kan makkelijk zijn. Met het team van Ko van den Berg Aanhangwagens in ieder geval wel.’

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl