Deze aanhangwagen helpt jouw bedrijf te professionaliseren!

Je bent hovenier, schilder of stukadoor. Of je hebt een ander bedrijf waarbij je vaak grote ladingen moet vervoeren en je bent op zoek naar een goede aanhangwagen. Dan ben je op de juiste plek. Maar we begrijpen best dat je door de bomen het bos niet ziet. Welke aanhangwagen is geschikt voor jouw bedrijf? Bij Ko vd Berg Aanhangwagens helpen we je letterlijk en figuurlijk op weg.

De eerste vraag: welke lading?

Voordat je een keuze kunt maken over de beste aanhangwagen voor jouw bedrijf, is het belangrijk in kaart te hebben welke lading je vervoert. Vervoer je zware ladingen? Dan is het raadzaam een geremde aanhangwagen te overwegen. Deze wagens hebben een remsysteem, waardoor je op veilige manier van A naar B komt. Voor lichtere ladingen is een ongeremde aanhangwagen geschikt.

Meest voorkomende aanhangwagen: de bakwagen

Mensen kiezen in het algemeen het meest voor een bakwagen. Deze wagen is een simpele bak waar je je te vervoeren spullen gemakkelijk in kwijt kunt. Bovendien zitten de wielen naast de ‘bak’, wat het laden en lossen erg gemakkelijk maakt. Gaat het regenen? Dan kun je de bakwagen uitbreiden met een huif.

De wagen voor jouw klus

Veel bedrijven hebben specifieke wensen als het aankomt op de aanhangwagen. We zetten een aantal veel gekozen wagens even kort op een rij.

  • Grote ladingen? De plateauwagen. Door de plaatsing van de wielen is de wagen minder breed, maar wel optimale laadruimte. Is geschikt voor laden en lossen vanaf de zijkant.
  • Makkelijk lossen? De Kipper. Met deze kantelbare aanhangwagen met hydraulische cilinder kun je gemakkelijk goederen als zand of stenen lossen. Je kunt kiezen tussen zijkiepers of zakbare kippers.
  • Machine- of autovervoer? De autoambulance. Door oprijplaten met grip kun je de materialen makkelijk en veilig oprijden.
  • Allerlei klussen? De multitransporter. Dit is de middenweg tussen plateauwagen en autoambulance. Geschikt voor bijna iedere klus.

Let hierop!

Heb je jouw aanhangwagen aangeschaft en past deze perfect bij jouw bedrijf? Dat is de belangrijkste stap. Daarnaast kun je je nog buigen over accessoires om goed beslagen ten ijs te komen. Denk bijvoorbeeld aan sjorbanden, afdekzeilen, spansluitingen en sloten. Want heb jij wel eens stilgestaan bij veiligheid en diefstal?

Een handje nodig?

Misschien weet je niet zo goed wat het handigst is voor jou, wat wel en niet mag of heb je andere vragen. Of wil je meer weten over onderhoud en veiligheid? We helpen je hier graag bij. Door ons brede assortiment aan aanhangwagens zit er altijd een oplossing voor je bij. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij alle soorten en maten aanhangwagens leveren. Bel gerust of neem contact op!

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl