inclusief btw

Fietstrailers

Toont alle 3 resultaten

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Merk

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Recreaties Trailer2bike

 • Afmeting:
  230x130 cm
 • Totaal gewicht:
  200 kg
Bekijk ook meer recreaties

Recreaties Trailer4bike

 • Afmeting:
  230x140 cm
 • Totaal gewicht:
  300 kg

Recreaties Scootwagen

 • Afmeting:
  255x143 cm
 • Totaal gewicht:
  300 kg

Fietstrailers

Fietstrailer kopen? Bij Ko van den Berg natuurlijk!

Een fietstrailer is enorm handig voor als u uw elektrische fiets, racefiets of stadsfiets met de auto mee wilt vervoeren. De fietstrailer bevestigt u aan de achterkant van uw auto en u kunt zo naar de mooiste plekken in binnen- of buitenland rijden, bijvoorbeeld voor een fietstochtje. Bent u daarom ook op zoek naar een aanhanger voor fietsen te vervoeren? Dan bent u bij Ko van den Berg aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk alleen de beste kwaliteit aanhangers voor uw fietsen. Deze plateauwagens voor bijvoorbeeld een scootmobiel, brommer of motor zijn tevens te gebruiken voor het vervoeren van een fiets, mits u deze stevig vastzet. Maar ook als u andere aanhangwagens zoals een Anssems aanhanger voor een scootwagen nodig heeft, kunt u bij Ko van den Berg terecht.

 

Waar let u op bij de aankoop van een fietstrailer?

Bij een fietstrailer kopen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel fietsen de fietstrailer kan vervoeren. Sommige fietstrailers zijn bijvoorbeeld geschikt voor twee fietsen, maar er bestaan ook aanhangwagens voor vier fietsen. Voor aanhangers met een laadvermogen van minder dan 750 kg hoeft u geen apart rijbewijs te hebben. Aangezien de meeste fietsentrailers een laadvermogen van minder dan 750 kg hebben, hoeft u dus ook geen apart rijbewijs te halen. Daarnaast kunt u ook letten op de manier waarop de fietstrailer in elkaar te klappen is. Zo kunt u hem netjes opbergen in de garage wanneer u hem niet nodig heeft.

 

Nieuwe fietstrailer of tweedehands?

Wist u dat u bij Ko van den Berg ook terecht kunt voor fietstrailers tweedehands? Deze liggen qua prijs een stuk lager dan nieuwe exemplaren, maar zijn zeker niet minder goed. Alle tweedehands fiets trailers worden namelijk door ons uitgebreid gekeurd en eventueel gerepareerd, zodat ze aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Koopt u op eigen houtje een fietstrailer tweedehands, dan loopt u soms tegen verborgen mankementen aan. Daarom is het altijd beter om bij een professionele dealer zoals Ko van den Berg een tweedehands exemplaar op de kop te tikken. Dankzij onze decennialange ervaring weten we namelijk precies waar we op moeten letten bij de keuring en reparatie van fietstrailers en kunt u van ons een goede service verwachten, of u nou voor een nieuwe of tweedehands fietstrailer gaat!

 

Ko van den Berg: Al 40 jaar ervaring in fietstrailers en andere aanhangers!

Ko van den Berg heeft reeds 40 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens. Wil u dus een fietstrailer kopen van goede kwaliteit, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn centraal gelegen in Utrecht langs de A2 en A27 en zijn daarom makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. U kunt dus ter plekke bij ons een nieuwe fietstrailer uitzoeken, maar online het assortiment checken en bestellen kan natuurlijk ook. Naast fietstrailers verkopen wij ook gerenommeerde aanhangwagen van Anssems en Kipper. En heeft u nog advies nodig over welke aanhanger voor fietsen het beste bij uw wensen past, dan kunt u ook bij ons terecht. U kunt ons in dat geval bellen, mailen of een Whatsapp bericht sturen, maar gewoon langskomen voor persoonlijk en eerlijk advies en kijken welke fiets trailer bij u past behoort ook altijd tot de mogelijkheden.

©2020 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

WhatsApp +31615576993
Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl