Gebruikte aanhangwagens

Gebruikte aanhangwagens kunt u ook kopen bij Ko van den Berg in Utrecht!

Filters

Gebruikte aanhangwagens bij Ko van den Berg

Op zoek naar gebruikte aanhangwagens, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan helpt Ko van den Berg u graag verder! Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van aanhangwagens en kunnen u dus van uitgebreid advies voorzien. Het maakt daarbij niet uit of u bijvoorbeeld naar een gebruikte paardentrailer, occasion boottrailer of een andere soort tweedehands aanhangwagen zoekt. Qua merken kunt u denken aan onder andere Careliner, Hapert, Ifor Williams, Brian James Trailers, Waco en nog veel meer. U bent van harte welkom om langs onze showroom in Utrecht te komen, waar u ook met eigen ogen ons grote aanbod tweedehands aanhangwagens kunt bekijken.

Gebruikte aanhangwagens voor allerlei toepassingen

Ko van den Berg verkoopt niet alleen diverse topmerken gebruikte aanhangwagens, maar ook qua soorten en maten valt er bij ons veel te kiezen. Zo verkopen we naast de eerdergenoemde occasion paardentrailer en boottrailer ook gebruikte koelaanhangwagens, machinetransporters, kippers en gesloten aanhangwagens in enkel of dubbel as. Verder hebben we zowel voor kleine als grote auto’s de juiste gebruikte aanhangwagens te koop. kortom genoeg keus! Twijfelt u nog over de maat? Dan voorzien wij u van vrijblijvend advies! U kunt ons altijd bellen, mailen of WhatsAppen, dan helpen we u graag verder.

Waarom gebruikte aanhangwagens?

Om te beginnen zijn er verschillende redenen waarom een gebruikte aanhangwagen kopen aantrekkelijker is dan een nieuw exemplaar. Een goede reden is natuurlijk de prijs: een tweedehands machinetransporter is goedkoper dan een spiksplinternieuwe. Wel is het nog steeds belangrijk dat u voor een betrouwbare partij kiest die gebruikte aanhangwagens te koop zet, want anders wordt goedkoop een duurkoop. Kiest u ervoor om een gebruikte aanhangwagen te kopen bij Ko van den Berg, dan kunt u erop vertrouwen dat onze vakkundige monteurs alles grondig hebben nagekeken. Daarnaast controleren wij alle tweedehands boottrailers, paardentrailers en ook andere aanhangwagens op eventuele mankementen en repareren deze. We zorgen er dan ook voor dat alles aan de strenge BOVAG kwaliteitseisen voldoen. Zo kunt u ook direct veilig en verantwoord de weg op!

Gebruikte aanhangwagens kopen: wat is de prijs?

Gebruikte aanhangwagens kunnen ook qua prijs van elkaar verschillen. De prijs van tweedehands aanhangwagens hangt ook mede af van hoeveel reparatiewerkzaamheden we moeten uitvoeren. Ook worden vervangende onderdelen doorberekend in de prijs van een gebruikte aanhangwagen. Om tot slot te zorgen dat u veilig wegrijdt met een tweedehands aanhangwagen, controleren we op onze werkplaats alle occasion aanhangwagens. Zo bekijken we of de wagen nergens roestplekken heeft en daarnaast controleren we de kwaliteit van de bodemplaat. Ook moet het remsysteem, de verlichting, de stekkers, de banden en de assen het nog naar behoren doen. Daarnaast checken we of het chassis en de dissel in goede staat zijn en of het neuswiel aan vervanging toe is. Bent u ook benieuwd hoeveel een gebruikte aanhangwagen kost? Neem dan vooral een kijkje bij het aanbod op onze website of kom gerust langs onze showroom in Utrecht voor een rondleiding en vrijblijvend advies op maat!

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl