Glaswagen

 

Glaswagen bestellen bij Ko van den Berg

Bent u een zelfstandig glaszetter of heeft u als schilder in sommige gevallen een project waarbij een raam dient te worden vervangen? Ko van den Berg beschikt over een groot aanbod glaswagens tegen een scherpe prijs. Onze glaswagens beschikken over een stabiele wegligging, waardoor u veilig en snel het glas kunt vervoeren. Benieuwd naar onze glaswagens, aanhangwagens, autotrailers, kippers en meer? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom aan de rand van Utrecht.

Optimale constructie voor veilig glasvervoer in de glaswagen

De glas aanhangers van Ko van den Berg zijn niet alleen stevig, maar creëren tegelijkertijd maximaal gemak bij het vervoeren van delicate objecten zoals kozijnen en glasplaten. Zo zijn de glaswagens geproduceerd van gegalvaniseerd ijzerwerk dat van weerbestendige hardhouten vastzetlatten is voorzien. Verder wordt er gebruik gemaakt van gelaste kokerprofielen met een uniek profiel voor het glasrek. De robuuste glasresteel opbouw beschikt daarnaast over handig inlegrubber, zodat u met de glasbok aanhanger ervan bent verzekerd dat de kozijnen en het glaswerk volledig op zijn plaats blijft gedurende het vervoer. Ook zijn de glasplaten op deze wijze gemakkelijk in- en uit te laden.

Onderhoud aan de glas aanhanger

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze glaswagens of wilt u een aanhangwagen kopen? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website voor meer informatie. Onze adviseurs ondersteunen u graag bij de zoektocht naar de perfecte glas aanhanger. Ook beschikken wij over een perfecte locatie voor het onderhoud aan de glaswagen. Onze erkende BOVAG keurmeester kunnen uw glas aanhanger perfect onderhouden.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl