Houtwagen

 

De beste houtwagens koopt u bij Ko van den Berg!

Houtwagens zijn een type aanhangwagens voor het vervoeren van volumineuze of lange materialen. Bent u ook op zoek naar de beste houtwagens van goede kwaliteit? Dan bent u bij Ko van den Berg aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor houtwagens en aanhangers met kraan die uitschuifbaar zijn. Deze beschikken kogergelagerde assen van 1200 mm breed. Qua lengte hebben wij houtwagens tussen de 3000 mm en 4650 mm groot voor de uitschuifbare varianten. Kiest u een houtwagen aanhanger met kraan, dan maakt dit het inladen en uitladen van de objecten een stuk makkelijker. Weet u niet zeker welk type houtwagen het beste bij uw wensen aansluit? Dan kunt u altijd op vrijblijvend en professioneel advies van Ko van den Berg rekenen. U bent van harte welkom in onze showroom in Utrecht, maar een snel telefoontje, e-mail of Whatsapp bericht kan ook!

 

Aanhangers met kraan en houtwagens nieuw en tweedehands

Bij Ko van den Berg heeft u de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands aanhangwagens. Dit geldt dus ook voor houtwagens en aanhangers met kraan. Zit u met een klein budget, dan is een tweedehands houtwagen helemaal geen gek idee. Als u deze bij ons koopt, dan zorgen wij ervoor dat de tweedehands aanhangers een uitgebreide keuring en eventuele reparaties achter de rug hebben. Zo weet u zeker dat u met een goede kwaliteit houtwagen of aanhangwagen bij ons wegrijdt!

 

Ko van den Berg: Al 40 jaar ervaring in houtwagens en aanhangers met kraan!

Ko van den Berg heeft reeds 40 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van allerlei soorten aanhangwagens, waaronder dus ook houtwagens en aanhangers met kraan. Wil u dus een aanhanger kopen van goede kwaliteit, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn centraal gelegen in Utrecht langs de A2 en A27 en zijn daarom makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. U kunt dus ter plekke bij ons een nieuwe houtwagen of dichte aanhanger met imperial uitzoeken, maar online het assortiment checken en bestellen kan natuurlijk ook. Naast houtwagens verkopen wij ook andere soorten aanhangwagen zoals bagagewagens, boottrailers, fietstrailers, paardentrailers en autoambulances. Twijfelt u nog over welke houtwagen of aanhanger u moet aanschaffen? U kunt ons in dat geval bellen, mailen of een Whatsapp bericht sturen, maar gewoon langskomen voor persoonlijk en eerlijk advies behoort ook altijd tot de mogelijkheden!

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl