Kipper huren

 

Kipper huren? Bij Ko van den Berg heeft u een ruime keuze!

Heeft u slechts sporadisch een aanhanger nodig en wilt u liever een kipper huren in plaats van een aanhangwagen kopen? Dan bent u bij Ko van den Berg aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk voordelig een kipper aanhangwagen huren per dag. Ideaal voor als u eenmalig grote objecten moet vervoeren. U kunt een kipper huren met een kleine oprijhoek, waardoor u rollend materieel comfortabel, snel en veilig kunt laden en lossen. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen uit verschillende formaten als u een kipper aanhangwagen gaat huren. Wij hebben kleine, compacte wagens tot aan grote tandemasser inclusief oprijplaat. Ko van den Berg heeft een ruim assortiment gerenommeerde merken kippers, bagagewagens en aanhangwagens, waaronder TwinTrailer, Hapert, Saris, Rebel, Sirius en Annsems.

 

Kom langs onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Bent u niet zo thuis in de wereld van aanhangwagens, maar heeft u er af en toe wel eentje nodig? Dan kunt u ook langs onze centraal gelegen showroom in Utrecht (langs de A2 en A27) komen voor een vrijblijvend en deskundig adviesgesprek. Onze aanhanger-experts luisteren graag naar uw wensen en samen gaan we op zoek naar een geschikte kipper voor privé of zakelijk gebruik. Ook als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een kipper en niet zeker weet of u een gebruikte of nieuwe moet kopen, kunnen wij u van eerlijk advies voorzien. Ko van den Berg heeft namelijk al 40 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van kippers en veel kennis over nieuwe en gebruikte aanhangwagens. Wij kunnen u dus helpen de juiste keuze te maken, zodat u altijd met een geschikte kipper bij ons weg rijdt!

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl