’Leasen bleek een ideale optie te zijn voor mijn bedrijf’

Wat begon als een passie, groeide uit tot het dagelijkse werk voor Mariska (41). Ze was altijd te vinden bij paarden en beoefende zelf lange tijd paardrijden. Daarom besloot ze haar baan in de zorg op te zeggen en te gaan studeren om paardentrainer te worden. ‘Uiteindelijk startte mijn eigen bedrijf, en toen was het tijd om alles te regelen, inclusief paardentrailers.’

Op zoek

‘Nadat ik mijn opleiding tot paardentrainer had afgerond, ging ik meteen op zoek naar een geschikte manege. Ik had het geluk een manege te vinden waar ook een huis aan vast zat. Nadat ik alles met de bank had besproken, mijn eigen huis had verkocht en alles had geregeld voor mijn bedrijf, kon ik aan de slag gaan.’

Alles zelfstandig

‘Mensen konden bij mij terecht met hun eigen paarden, maar ik had zelf ook drie paarden op stal staan. Eentje had ik al, en de andere twee kwamen erbij in overleg met de manege waar ik voorheen paardreed. Ik regelde verder alles zelf: de administratie, planning, maar ook de aanschaf van benodigdheden. En uiteindelijk had ik ook paardentrailers nodig. Maar het vinden van de juiste paardentrailers bleek lastiger dan gedacht.’

Leasen van paardentrailers

‘Dit had niet zozeer te maken met het daadwerkelijk vinden van paardentrailers. Op internet zijn er uiteraard genoeg te vinden. Maar vanwege mijn onregelmatige inkomsten kon ik geen grote investering doen. Helaas bleek bij veel bedrijven het kopen van een trailer de enige optie. Totdat ik terechtkwam bij Ko van den Berg Aanhangwagens. Een klant raadde hen aan omdat ze daar zelf ook een paardentrailer leasete.’

Meer overzicht

‘Het leasen van paardentrailers bleek een ideale optie voor mijn bedrijf. Het gaf me veel overzicht. Ik betaalde een vast maandelijks bedrag, wat betekende dat ik maandelijks ruim van tevoren wist waar ik aan toe was. Zo kon ik twee paardentrailers aanschaffen van uitstekende kwaliteit. Ko van den Berg Aanhangwagens heeft me fantastisch geholpen. Ze gaven waardevol advies over welke trailers het beste geschikt waren voor mijn bedrijf en hielden rekening met mijn andere maandelijkse kosten. Ik kan met vol vertrouwen hun diensten aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een paardentrailer.’

Meer informatie?

Ben jij ook op zoek naar een paardentrailer of een aanhangwagen? Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of behoefte hebt aan advies op maat. Wij hebben verschillende soorten aanhangers, trailers en transporters beschikbaar. Wij zorgen voor het juiste verlengstuk van je voertuig in optimale conditie!

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl