AceBikes

Filter resultaten

Type

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Motortrailer Down-Loader

  • Afmeting: 259x160 cm
  • Totaal gewicht: 750 kg

AceBikes

Acebikes

Acebikes is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in motorfietstransport. Ze hebben veel producten geproduceerd wat te maken heeft met het vervoeren en stallen van motoren. Zo ook de Down-loader. Dit is een aanhangwagen die in hoogte verstelbaar is.

Acebikes en Ko van den Berg

In ons assortiment hebben we de Down-Loader. Een zeer geavanceerde aanhangwagen speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van motoren. Wij zijn zo tevreden over dit product dat wij deze ook in verhuurassortiment opgenomen hebben. Na jaren van gebruik door verschillende klanten hebben we nog steeds geen problemen met deze aanhangwagen. Dus volgens Ko van den Berg een echte aanrader!

De Down-loader uitgelicht

Wat de Down-loader zo uiterst gebruiksvriendelijk maakt is dat de Down-loader in hoogte verstelbaar is. Tot wel 5 centimeter boven de grond. Zo kan u zonder enige moeite de zwaarste motoren laden en lossen. Zelfs als u alleen bent. De hoogte is verstelbaar met een handpomp.

Nog meer van Acebikes in ons assortiment

Wij verkopen niet alleen de Down-loader. We hebben ook nog verschillende artikelen van Acebikes in ons assortiment. Al deze artikelen hebben te maken met motoren. Zo verkopen wij verschillende motorsteunen en oprijplaten. Deze zijn ook zeer aan te raden. Allemaal degelijke hulpmiddelen om gemakkelijk uw motor te stallen of te vervoeren.

©2020 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

WhatsApp +31615576993