Kalf Trailers

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Type

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Vragen?

Neem contact met ons op!

030 - 340 2920
info@kovdberg.nl

06-15576993


Motorboottrailer Tandemas

- 12%
  • Afmeting:
    740x230 cm
  • Totaal gewicht:
    3500 kg

Kalf Trailers

Kalf Trailer kopen?

Kalftrailer kopen Kalf Trailers is een van onze grote leveranciers in boottrailers. Kalf heeft twee lijnen in hun assortiment. De luxe-lijn en de basic-lijn. Beide lijnen zijn zeer kwalitatief vervaardigd. Beide lijnen zijn standaard met een motorbootpakket, deze is uit te breiden naar elk ander pakket.

Kalf Trailers geldt als een gigant op het gebied van boottrailers

Kalf trailers zijn boottrailers. Ondertussen geldt Kalf als een van de grootste aanbieders van boottrailers. Als u kijkt naar het aanbod boottrailers, dan is het aanbod van Kalf indrukwekkend. Van den Berg is dealer van het merk en is dan ook prima in staat om een boottrailer van Kalf op zeer korte termijn te leveren. Binnen het aanbod van Kalf trailers kunt u op voorhand al twee lijnen onderscheiden; de luxe lijn en de basic lijn. In alle gevallen koopt u kwalitatief uitstekende trailers. Standaard beschikken de trailers van Kalf over een motorbootpakket die u vervolgens zelf uit kunt breiden naar elk gewenst ander pakket.

Kalf Trailer kopen? Kies voor een verhelderd adviesgesprek.

Ko van den Berg Aanhangwagens doet in elk geval graag zaken met Kalf Trailers, zoveel is zeker. Mocht u niet precies weten wat u wilt en welke boottrailer nou goed past bij uw wensen, ga dan in gesprek met de specialisten van Van den Berg, die u in een verhelderend adviesgesprek de juiste weg kan wijzen en die trailer kan aanbevelen die aan al uw wensen kan voldoen. Dat geldt ook als u een extra of meer uitgebreid pakket op uw boottrailer wenst. De specialisten in Utrecht zullen dit vervolgens voor hun rekening nemen. En zo kunt u de mogelijkheden doorspreken met de experts uit Utrecht.

Standaard voorzien van een motorbootpakket

Standaard zijn Kalf Trailers voorzien van een motorbootpakket. U kunt eventueel zelf een ander pakket bij uw trailer kiezen. Daarbij is de keuze reuze en kiest u voor onder meer een sloepen-, kielboot-, waterscooter- of een pakket voor een rubberboot. Uiteraard betaalt u voor een extra, aanvullend pakket een meerprijs.

Een luxe lijn en een basic lijn van Kalf Trailers

Wie de beide lijnen die Kalf Trailers aanbiedt eens goed tegen het licht houdt die ontdekt de verschillen. Als u kiest voor een complete en dus luxe lijn, dan krijgt u bijvoorbeeld een geknikte dwarsbalk, zijn de remkabels van RVS en hebben de trailers die geremd zijn een schokdemper, om maar eens wat verschillen tussen de basis en de luxe lijn aan te geven. Bij de luxere uitvoeringen kunt u bovendien een Goliath zelfremmende lier verwachten, iets dat niet van toepassing is als u kiest voor een basisuitvoering.

Van den berg werkt alleen samen met de beste merken die topkwaliteit bieden

Ko van den Berg Aanhangwagens selecteert alleen de beste merken waarmee het samen wil werken. Het koos voor Kalf Trailers omdat het als een specialist beschouwd mag worden in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers, en dat voor bijvoorbeeld trolleys voor optimisten maar ook voor de grotere trailers voor sloepen en zeilboten. Het aanbod is bovendien bijzonder groot met een trailer voor elk type boot. Mooi is verder dat alle trailers geproduceerd worden in Nederland, in Lelystad om precies te zijn. Vervolgens worden ze gedistribueerd en is Ko van den Berg in Utrecht een van de adressen waar u vervolgens een veelzijdige Kalf Trailer kunt kopen. U treft een Kalf Trailer alleen maar aan via erkende dealers. En dus is Van den Berg, heel handig gelegen aan de rand van Utrecht, een ideale dealer om zaken mee te doen.

Met de lier is de boot gemakkelijk en snel op de trailer te trekken

Bij Ko van den Berg Aanhangwagens is het brede palet aan Kalf Trailers voor u beschikbaar. Wat dacht u van de veelgevraagde motorboottrailer enkelas ongeremd, om maar eens een voorbeeld te noemen. Deze trailer heeft de afmetingen 550 bij 170 overigens. Deze ongeremde Kalf Trailer Basic 750-55 boottrailer kan prima de meer lichte motorboten vervoeren en is rijk uitgerust met allerlei rollen en een lier. Met die lier kan de boot eenvoudig en snel op de Kalf Trailer getrokken worden. De rollen overigens, kunnen door u op alle gewenste plekken gemonteerd worden. Dat maakt deze Kalf Trailer ideaal geschikt om meerdere boten mee te vervoeren. Ook mooi is dat u voor het gebruiken van deze Kalf Trailer geen rijbewijs BE nodig hebt. Rijbewijs B is gewoon genoeg.

Nu is wel een rijbewijs BE noodzakelijk

Een andere Kalf Trailer is de motorboottrailer tandemas 740 bk 230, ofwel de 53500 V boottrailer van Kalf. Deze trailer heeft speciale uitrusting waarmee de langere motorboten gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Ook deze Kalf Trailer is uitgevoerd met verschillende rollen en een lier. En ook nu staat u versteld van het gemak waarmee u de boot op de trailer kunt trekken. Verschil is wel dat nu wel een BE-rijbewijs noodzakelijk is om deze trailer van Kalf te mogen gebruiken.

U installeert de steunen op de door uzelf gewenste plekken

Dan is er ook nog de kielboottrailer tandemas 740 bij 230, speciaal bedoeld voor boten met een vaste kiel. Deze trailer is uitgerust met voer steunen aan de zijkanten, waarmee extra veiligheid gewaarborgd is. De steunen kunt u weer prima op elke gewenste plek installeren. Bij Ko van den Berg helpen ze u graag verder. En dat beslist niet alleen wat betreft de Kalf Trailers. Integendeel zelfs. Bij de specialist in Utrecht kunt u niet alleen een Kalf Trailer kopen, u kunt er ook huren of u koopt er een gebruikte trailer. Welke trailer u ook koopt bij Van den Berg in Utrecht, het is altijd verstandig om de trailer in onderhoud te brengen bij Van den Berg, Als u de specialisten in Utrecht uw trailer laat onderhouden, vergroot u de levensduur nadrukkelijk en weet u zeker dat de trailer heel lang in perfecte conditie blijft.

Voor andere merken bent u in Utrecht ook aan het juiste adres

Bij Ko van den Berg Aanhangwagens kiest u voor kwaliteit, zoals Van den Berg ook alleen werkt met merken die borg staan voor kwaliteit. Behalve Kalf Trailers biedt het tal van andere merken aan, zoals Sirus, Anssems, Saris, Hulco, Careliner, Tohaco en Brian James Trailers, zoals u er ook terecht kunt voor het merk Recreaties. Stuk voor stuk merken die kwaliteit garanderen. Het mooie is wel dat de merken aangeboden worden tegen aantrekkelijke prijzen waarmee weer eens aangetoond wordt dat niet alles van kwaliteit per se heel duur hoeft te zijn.

Remkabels zijn nu van roestvrij staal

Een van de blikvangers van Kalf Trailers is zeker wel de Kalf 3500-82 met motor en sportboot pakket. Met deze trailer biedt Kalf een perfecte trailer voor motor- en sportboten en ook ribs met kimrollen. Deze trailer beschikt standaard over een neuswiel en een wit breedte en geel zijmarkeringslicht. Het spatbord is van staal en de trailer heeft een Goliath zelfremmende lier. De Kalf Trailer heeft een 13-polige stekkerhouder nabij de koppeling, de liersteun is uitermate goed instelbaar. Er is voorts sprake van een geknikte dwarsbalk en de remkabels zijn bij deze uitvoering van roestvrij staal. Bovendien zijn de schokdempers geïntegreerd in het aspad. Daarmee is dit een zeer complete en rijk uitgeruste uitvoering van een Kalf Trailer. U vindt ook deze uitvoering bij Ko van den Berg in Utrecht.

Veertig jaar ervaring en heel veel expertise

Waarom u zaken zou moeten doen met Van den Berg? Alleen al vanwege de ervaring is het sterk aan te raden, zoals dat ook geldt voor de kennis van zaken die er is bij de medewerkers. Het advies dat u krijgt is steeds eerlijk en duidelijk en na veertig jaar heeft geen enkele trailer of aanhangwagen van welk merk dan ook nog een geheim voor de specialist in Utrecht. Vanuit alle windstreken van ons land is Ko van den Berg in Utrecht meer dan prima bereikbaar. U hoeft niet naar het centrum maar vindt het aan de rand van Utrecht in de nabijheid van de snelwegen. U kunt altijd gewoon langsrijden bij Van den Berg om een blik te werpen in de prachtige showroom, zoals u ook eerst een afspraak kunt maken.

Het is zeker ook aan te raden om de webshop van Ko van den Berg in Utrecht scherp in de gaten te houden. Daar treft u een steeds wisselend aanbod van aanhangwagens en trailers, in nieuwe en gebruikte varianten en steeds voor de scherpst denkbare prijs. Omdat het aanbod op de webshop steeds wisselend van aard is, is het toch wel de moeite waard om zeer regelmatig eens te kijken, zeker als u naarstig op zoek bent naar een aanhangwagen. Door te kiezen voor Van den Berg, kiest u voor kwaliteit, bijvoorbeeld dus met een Kalf Trailer. U kiest bovendien voor ervaring, kennis en een betaalbare prijs, want er is een aanhanger voor elk budget beschikbaar. Althans wél bij Van den Berg Aanhangwagens in Utrecht.

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl