Pega

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Type

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Vragen?

Neem contact met ons op!

030 - 340 2920
info@kovdberg.nl

06-15576993


Pega SH-liner

 • Afmeting:
  vanaf 350x160 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 450 kg

Pega ST-V-Liner

 • Afmeting:
  Vanaf 600x210 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 1350 kg

Pega V-Liner

 • Afmeting:
  Vanaf 500x180 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 750 kg

Pega K-Liner

 • Afmeting:
  vanaf 500x180 cm
 • Totaal gewicht:
  vanaf 750 kg

Pega RH-Liner

 • Afmeting:
  vanaf 370x165 cm
 • Totaal gewicht:
  vanaf 450 kg

Pega SB-Liner 260

 • Afmeting:
  vanaf 110x80 cm
 • Totaal gewicht:
  vanaf 500 kg

Pega J-Liner

 • Afmeting:
  Vanaf 300x165 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 450 kg

Pega M-liner

 • Afmeting:
  Vanaf 515x210 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 1150 kg

Pega

Pega boottrailers

Pega kopen

 

Wie kiest voor een boottrailer van Pega, die kiest voor jarenlang rij- en vaarplezier. Veelal levert Pega haar modellen in drie varianten; economy, comfort en exclusive. Economy geldt als de standaard uitvoering, met de exclusive kiest u voor extra opties. Interessante opties die Pega biedt zijn zeker de Euroliner en de V-Liner voor de wat kleinere beurs. Zeker voor de zakelijke markt biedt Pega aantrekkelijke boottrailers die vallen onder de Multiliners, boottrailers voor professionals en die heel erg veel extra’s te bieden hebben. Pega kan simpelweg iedereen bedienen, biedt trailers in elk kwaliteitsniveau en kan leveren voor elk budget. Uiteraard voert Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht ook dit merk. Een Pega kopen doe je dus in Utrecht, langs de A2 en A27, mooi centraal gelegen. Bij Ko van den Berg dus, onbetwist specialist op het gebed van aanhangwagens en boottrailers.

De dealer voor Utrecht maar eigenlijk voor heel het land

Ko van den Berg Aanhangwagens is dé dealer voor Utrecht maar eigenlijk voor heel Nederland. Na een verhelderend adviesgesprek met een van de specialisten van Ko vd Berg Aanhangwagens weet u precies welke boottrailer bij uw specifieke situatie past. Behalve voor boottrailers bent u voor elke aanhangwagen in Utrecht aan het juiste adres overigens. Samen met een van de experts van Ko van den Berg komt er altijd een passende oplossing en vindt u die boottrailer of aanhangwagen die u al zo lang zoekt.

Zeer breed palet van alleen de beste boottrailers

Dat Ko van den Berg ook het merk Pega voert is logisch. Pega biedt een breed palet aan boottrailers van alleen de beste kwaliteit. Pega is in staat de gehele watersportmarkt op de best denkbare wijze te bedienen en ze bieden een boottrailer voor elk type boot Elk type boottrailer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en dus kan zo goed als altijd maatwerk geleverd worden. Een boottrailer van Pega breidt u uit zoals u dat voor ogen hebt. Ongeacht welk type boot u in uw bezit heeft, Pega levert er altijd een meer dan geschikte boottrailer bij. Net als Ko van den Berg Aanhangwagens is ok Pega een merk met ervaring. Als geen ander kennen zij de effecten van zout water op een boottrailer, daarom zijn de boottrailers van Pega speciaal aangepast zodat u maar zo lang mogelijk plezier beleeft aan de boottrailers. Dan moet u denken aan bijvoorbeeld waterdichte RVS lagers. Dergelijke lagers maken onveilige slijtage en het vastlopen van het lagerwerk zo goed als onmogelijk. En daarmee is nog maar het topje van de ijsberg genoemd.

Kiest u voor een gebruikte boottrailer of schaft u liever een nieuwe Pega aan?

Heeft Ko van den Berg een Pega te koop, dan kan dit overigens ook een gebruikte trailer zijn. Check regelmatig de webshop van Pega waar regelmatig Pega boottrailers in occasionvorm aangeboden worden. Een Pega kopen is iets wat u niet zomaar even doet. U wilt alleen het beste voor uw boot en wenst de beste trailer. Maar wat zijn dan de afmetingen van de Pega boottrailer en is een Pega trailer wel eens in de aanbieding? Kiest u voor een gebruikte boottrailer Pega Comfort of wilt u graag een nieuwe Pega boottrailer? Met een Pega boottrailer bent u in elk geval verzekerd van een trailer van de beste kwaliteit, anders zou Ko van den Berg Aanhangwagens het merk beslist niet omarmen. Wat u ook zoekt – of dat nou een Pega comfort boottrailer is of een Pega trailer 1350 kg- bij Van den Berg vindt u ze.

Gegarandeerd van de beste kwaliteit

Uiteraard kunt u via de website www.pegabv.nl alvast inspiratie opdoen. U kunt ook gewoon direct een adviesgesprek aangaan bij Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht. Staat er een Pega boottrailer te koop bij Van den Berg, schroom niet en kom gewoon langs. Een Pega trailer is nooit standaard en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van den Berg heeft alle Pega trailers te koop en met een trailer van Pega koopt u nooit een kat in de zak maar schaft u gegarandeerde kwaliteit aan. In dat kader is het goed om zeker de Pega trailer 1350, de Pega trailer 750 kg, de Pega trailer Euroliner, de Pega trailer V-Liner en de Pega trailer 1800 en de Pega trailer 750 extra te benoemen, het zijn namelijk stuk voor stuk uitvoeringen die bijzonder gewild zijn en gretig aftrek vinden.

Perfect voor motorboten, sloepboten en opblaasbare boten

De Pega trailer 750 mag er dan ook zijn, zeker als u kiest voor de Pega 750 V-Liner, met afmetingen van 575 bij 180 centimeter en een totaal gewicht van 750 kilogram. Deze boottrailer heeft een ledig gewicht van 200 kilogram en een laadvermogen van 550 kilogram. Deze uitvoering is optioneel geremd leverbaar. Deze boottrailer is speciaal voor motorboten, sloepen en opblaasboten. De trailer heeft een harde bodem en een verlaagd frame. De boottrailer van Pega wordt gekeurd geleverd en dus ook inclusief kentekenbewijs geleverd. Het heeft een afneembare verlichtingsbalk, een neuswiel en schokbrekers. U kunt bovendien de achterste tussenbalk prima verstellen en deze specifieke boottrailer heeft een enkele boeggeleider.

Geleverd met kentekenbewijs en een dubbele boeggeleider

Werpen we een blik op de Pega 1300, dan valt meteen de Pega SH 1350 Euroliner echt op. Deze boottrailer is er speciaal voor motorboten, sloepen blaasboten. Ook deze boottrailer zijn gekeurd en worden aangeboden met een geldig kentekenbewijs. De 1300 is geremd en heeft een afneembare verlichtingsbalk, een neuswiel en bovendien is de trailer kantelbaar. Het heeft daarnaast de beschikking over een dubbele boeggeleider en schokbrekers. Het is overigens verplicht om een kentekenbewijs te hebben bij deze boottrailer. De Pega SH 1350 Euroliner is 550 centimeter lang en 190 centimeter breed. Het heeft een totaal gewicht van 1350 kilogram en een ledig gewicht van 300 kilogram. Dit maakt dat het laadvermogen 1050 kilogram is.

Inclusief gemonteerd reservewiel, een opbergkist en aluminium velgen

Nu we het toch hebben over de giganten die Ko van den Berg Aanhangwagens u te bieden heeft dan moet ook de Pega T-MP 1800 genoemd worden. Deze boottrailer is geschikt voor trimarans en is er in de comfort en de exclusive lijn. Kiest u voor de comfort line dan kiest u voor een altijd gekeurde boottrailer die met kentekenbewijs geleverd wordt. De boottrailer is geremd en beschikt over glijplanken en een afneembare verlichtingsbak en een neuswiel. De exclusive beschikt uiteraard ook over glijplanken, er is nu echter ook een reservewiel gemonteerd, de trailer beschikt over een aluminium loopplank, een opbergkist en aluminium velgen.

De boottrailers van Pega staan bekend om het extra degelijke chassis

Een lichtbalk voor de boottrailer van Pega of wenst u een elektrische lier op een boottrailer van Pega? Ook voor onderdelen bent u bij Ko van den Berg Aanhangwagens aan het juiste adres. Want Van den Berg is meer dan een Pega trailer dealer alleen. Pega Trailers in Barendrecht is een merk dat topklasse boottrailers en aanhangwagens levert. Pega staat bekend om het extra degelijke chassis. Dit maakt dat u ook onder de extreme omstandigheden blindelings op uw trailer kunt vertrouwen. Het meer dan uitstekende chassis van de boottrailer verzekert u ook al van alleen de beste wegligging en een zeer lange levensduur. De boottrailers voldoen net als de aanhangwagens van Pega aan alle geldende Europese normen. Pega levert in de basis boottrailer in drie uitvoeringen: economy, comfort en exclusive. Voor de wat kleinere beurs kiest u een Euroliner of een V-Liner en voor de professionals met aanvullende wensen en eisen is de Pega Multiliner de best denkbare optie. Geen wonder dus dat Ko van den Berg Aanhangwagens partner is van Pega boottrailers in Barendrecht. Beide bedrijven hebben namelijk gemeen dat ze alleen met de beste kwaliteit genoegen nemen.

Pega heeft simpelweg ontzettend veel te bieden

Pega heeft ontzettend veel te bieden. Met de H500 475 bijvoorbeeld, kiest u voor een boottrailer die perfect is voor motorboten, sloepen en opblaasboten met een harde bodem. In de economy uitvoering beschikt de trailer van Pega over een afneembare verlichtingsbalk, een neuswiel en een handlier. De trailer is bovendien te kantelen. De comfort uitvoering heeft als extra een centreersysteem en heeft gele opdraaibare draagkussens. Met de exclusive haalt u helemaal een rijk uitgeruste boottrailer in huis met onder andere polyurethaan hielrollen, een reservewiel dat gemonteerd is en een aluminium loopplank en een opbergkist. Uiteraard is ook deze uitvoering kantelbaar. Zonder welke andere boottrailer dan ook tekort te doen geldt de Pega M2000 Multiliner 7675×210 als de blikvanger van de Nederlandse aanbieder van boottrailers. Deze boottrailer geschikt voor motorboten en opblaasboten met een harde bodem. De boottrailer is standaard voorzien van wegklapbare led-verlichting, multirollen, een swingbeam, een LCG spanningsbox, PU-beschermpads, PU zijbegeleiding, een wegklapbaar neuswiel, een Fulton handlier en een looprooster Hoezo rijk uitgerust?

Boottrailers die perfect zijn voor zeilboten met ophaalbare kiel

Ko van den Berg Aanhangwagens zal u zeker ook de Pega MP 2000 aanraden. Deze boottrailer is uitermate geschikt voor zeilboten met ophaalbare kiel. Kiest u voor de comfort uitvoering, dan krijgt u in elk geval een gekeurde trailer inclusief het onmisbare kentekenbewijs. Deze trailer is geremd en heeft een afneembare verlichtingsbalk, een centreersysteem, neuswiel en gele opdraaibare kussens en schokbrekers. De exclusive variant van deze trailer heeft daarbij nog eens extra een reservewiel gemonteerd, heeft een aluminium loopplank, een opbergkist, aluminium velgen en schokbrekers. Het laadvermogen van deze Pega boottrailer is 1490 kilogram. Daar kunt u dus echt wat mee.

Bij Van den berg vindt u de beste aanhangwagens van alleen de beste merken

U kunt zeker ook iets met de Pega ZB 2000, een geschikte boottrailer voor motorboten, sloepen en opblaasbare boten. Ook dit meesterwerkje van Pega is er in de drie bekende vormen waarbij de rijkst uitgeruste exclusive versie beschikt over onder andere een centreersysteem, over polyurethaan kielrollen, een reservewiel en een aluminium loopplank en aluminium velgen. Al jarenlang geldt Ko van den Berg Aanhangwagens als partner van Pega, zoals Van den Berg partnerschappen heeft met alleen de beste merken in de vorm van Tohaco, Hapert, Saris, Brian James Trailers, Hulco, Anssems, Sirius, Careliner, Kalf en Twin Trailers. Deze merken bieden steeds de beste kwaliteit. Door het uitgebreide aanbod kan Van den Berg u steeds voorzien van de voor u ideale aanhangwagen of boottrailer. Er kan maatwerk geleverd worden in Utrecht. Over Utrecht gesproken; Van den Berg is centraal gesitueerd langs de A2 en de A27. Het bedrijf is daardoor gemakkelijk bereikbaar voor eigenlijk heel Nederland. En dat is ook wat er in de praktijk gebeurt, want mensen die echt alleen de beste aanhangwagens wensen, die doen zaken met Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht.

Check regelmatig de webshop en mis zo geen buitenkansjes

Behalve dat u bij Van den Berg nieuwe aanhangwagens aan kunt schaffen, is het ook al het adres voor gebruikte aanhangwagens en boottrailers. En dus kunt u er zomaar stuiten op een  boottrailer van Pega uit 2014. Check gewoon regelmatig de webshop. Het aanbod wordt elke week ververst en dat maakt dat u regelmatig de webshop moet checken. Anders bestaat de kans dat u een zeer interessante gebruikte aanhangwagen of boottrailer misloopt. En dat zou jammer zijn. Het spreekt voor zich dat de gebruikte aanhangwagens die door Van den Berg verkocht worden ook voldoen aan de norm en van uitstekende kwaliteit zijn. Niet goed functionerende aanhangwagens worden door de specialist in Utrecht namelijk niet verkocht.

Laat uw aanhangwagens ook onderhouden door de specialisten van Van den Berg in Utrecht

Hebt u uw ideale aanhangwagen of boottrailer gevonden bij Ko van den Berg Aanhangwagens? Wees dan verstandig en kies ook voor onderhoud bij de specialist in Utrecht. Door uw aanhangwagen regelmatig te laten onderhouden, gaat die gegarandeerd langer mee en voorkomt u hogere kosten. Bj Ko van den Berg in Utrecht werken liefhebbers, ervaren liefhebbers met passie voor aanhangwagens en met een ongekende expertise.

Van den Berg kan u maatwerk bieden op het gebied van boottrailers

Ook als u van plan bent aan aanhangwagen te huren, bent u bij Van den Berg aan het juiste adres zoals ze u ook interessante leasevormen aan kunnen bieden. Vrijwel alles begint bij de specialist in Utrecht met een adviesgesprek. In dat gesprek kunt u al uw wensen en eisen op tafel leggen en zoekt u samen met een adviseur van Van den Berg aan die aanhangwagen die aansluit bij al uw wensen. Daarbij kunt u er zeker van zijn dat u altijd op een eerlijke manier geadviseerd wordt. De specialisten hebben alle merken even lief en maken van het kiezen van de geschikte aanhangwagen echt maatwerk. U kunt gewoon langs rijden in Utrecht, u kunt uiteraard ook een afspraak plannen.

Belangrijk is het adviesgesprek, dat zet u op het enige juiste spoor

Na een adviesgesprek kan het zomaar zijn dat u het advies krijgt om voor de Pega V2000 V-Liner te kiezen, een 6,75 meter lange en 2,10 meter brede boottrailer. Deze trailer is geknipt voor het vervoeren van motorboten, sloepen en opblaasboten. De trailer heeft een verlaagd frame en is geremd en  gekeurd. Schokbrekers ontbreken evenmin zoals ook nu de achterste tussenbalken eenvoudig te verstellen zijn. Deze trailer heeft een enkele boeggeleider en het maximale laadvermogen van de Pega V2000 V-Liner is 1500 kilogram. Deze boottrailer heeft twee assen. Het is overigens prima mogelijk om ook aanverwante accessoires aan te schaffen. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld een anti slot tasmodel, een steady koppelingsslot die goedgekeurd is door SCM. Ok bijvoorbeeld een achterlichtbeschermer in een set van twee schaft u eenvoudig aan via Ko van Bergen Aanhangwagens.

Specialist in aanhangwagens en boottrailers

Het kan echter ook zo zijn dat een van de ervaren specialisten van Ko van en Berg Aanhangwagens u wijst op de Pega K-MP 1150, ook al een indrukwekkende boottrailer en perfect voor zeilboten met een vaste kiel. Ook deze uitvoering van de Pega boottrailer is er in de drie voor Pega bekende uitvoeringen. Kiest u voor de economy en dus de standaard uitvoering, dan krijgt u een boottrailer die geremd is, over ongedeelde assen beschikt en een trailer waarvan de verlichting afneembaar is. Ook deze boottrailer die u via Van den Berg Aanhangwagens in Utrecht aanschaft heeft uiteraard schokbrekers.

Ko van den Berg Aanhangwagens is een grote speler geworden ondertussen

En zo kan Van den Berg Aanhangwagens in Utrecht u telkens weer bieden wat u zoekt. Niet voor niets weten steeds meer mensen uit heel het land de weg naar Utrecht te vinden. Ze weten ondertussen dat Van den Berg alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit. Het biedt bovendien een aanhangwagen of boottrailer voor elk beschikbaar budget. Ook als mensen een aanhangwagen willen huren gaan ze naar Utrecht, een adres waar ook het leasen van een aanhangwagen prima mogelijk is. U koopt er nieuwe en gebruikte aanhangwagens , niet echter voor een specialist u voorgelicht heeft en aan de hand van uw eisen een aantal interessante aanhangwagens voor u heeft geselecteerd. Met 40 jaar ervaring en een enorme dosis kennis is Ko van den Berg ondertussen een grote speler in Nederland als het gaat om de aanhangwagen en alles wat daar mee te maken heeft.

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl