Recreaties

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Type

  Prijs

  Totaal gewicht

  Lengte

  Breedte

  Hoogte

  Vragen?

  Neem contact met ons op!

  030 - 340 2920
  info@kovdberg.nl

  06-15576993


  Recreaties

  Recreaties

  Recreaties

  Dat de fietsentrailer aan een opmars bezig is, heeft uiteraard ook te maken met de opkomst van de elektrische fiets in ons land. Bekende en erkende aanbieder van deze fietsentrailer is wel Recreaties. Deze aanbieder biedt tal van verschillende uitvoeringen. Voor het grote publiek is Recreaties wellicht een nog onbekende grootheid. Dat kan kloppen, want Recreaties is een nog jonge onderneming. De ambities zijn echter bijzonder groot.

  Recreaties biedt alleen het beste op het gebed van de fietstrailers

  Dat Ko van den Berg Aanhangwagens heeft gekozen om ook de producten van Recreaties aan te bieden zegt genoeg. Het zegt dat Van den Berg met de tijd meegaat, het zegt over Recreaties dat het een kwalitatief uitstekend product aanbiedt. Van den Berg namelijk, neemt alleen met het beste genoegen. Recreaties speelt handig in op het feit dat de standaard fietsendrager niet langer geschikt is voor de geavanceerde elektrische fiets. De fietsentrailer van Recreaties is dat wel. De trailers die het aanbiedt zijn vooral compact. Bovendien gaat het om trailers die opklapbaar zijn. Daardoor nemen ze minder ruimte in en nemen ze ook geen onnodige ruimte in uw schuur.

  Wilt u een fietstrailer, koop dan Recreaties. De standaard fietsendrager voldoet echt niet langer

  De standaard fietsendrager doet nog steeds wel dienst, erg geschikt om twee elektrische fietsen te vervoeren is de fietsendrager al lang niet meer. Zet je twee elektrische fietsen op de standaard fietsendrager, dan is de kans zeer groot dat u de maximale kogeldruk overschrijdt. Dit is iets dat bij wet verboden is en dat heeft  als gevolg dat de fietsen tijdens niet verzekerd zijn. En u weet wat de elektrische fiets tegenwoordig kost.

  Wanneer u een Recreaties fietstrailer koopt, legt u de focus op innovatie

  Recreaties is een jong bedrijf dat de focus heeft gelegd op innovaties. Nu al zijn de fietsentrailers van alle gemakken voorzien. Goed is echter niet goed genoeg voor Recreaties, dat voortdurend werkt aan het verbeteren van de trailers die het aanbiedt. Bijzonder is bijvoorbeeld wel het VOS, een Verticaal Opberg Systeem. De trailers nemen op deze manier zomaar 80 procent minder ruimte in als u de trailer in de schuur hebt staan bijvoorbeeld. Bovendien is de trailer dan nog gemakkelijker hanteerbaar en is het bijzonder gemakkelijk in alle richtingen te verplaatsen. De maximale breedte voor een fietsentrailer van Recreaties is vastgesteld op 60 centimeter, voor de hoogte geldt 1,5 meter als de standaard. Daardoor passen de fietsentrailers van recreaties in alle garages, carports en eveneens door alle poort- en schuurdeuren.

  Ko van den Berg Aanhangwagens: een fenomeen op het gebied van aanhangers

  Ko van den Berg geldt ondertussen al ruim veertig jaar als een fenomeen binnen de wereld van aanhangwagens. Centraal gelegen aan de rand van Utrecht langs de A2 en de A27, vindt u alleen het grootste aanbod aanhangwagens van de toonaangevende merken. Er staan Recreaties te koop en Recreaties te huur. U bent er eveneens aan het juiste adres als het gaat om de huur van aanhangwagens terwijl u er de aanhangwagen in onderhoud geeft en er reparaties uit kunt laten voeren, ook als die zeer complex lijken.

  De professionals in Utrecht staan daarnaast bekend om hun steeds vakkundige advies en zijn als geen ander in staat u op het juiste spoor te zetten in uw zoektocht naar de perfecte aanhangwagen. Behalve nieuwe aanhangwagens kunt u er ook meer dan prima terecht voor gebruikte aanhangwagens, ook steeds van de beste kwaliteit uiteraard. Wat dat betreft is het raadzaam steeds het aanbod op de webshop in de gaten te houden. Dat aanbod ververst steeds en u vindt daar een aanhangwagen die perfect aansluit bij uw wensen. Bij Ko van den Berg in Utrecht koopt u uiteraard ook accessoires en alles wat een systeem met aanhangwagen compleet maakt. Een Recreaties kopen of een Recreaties huren doet u uiteraard ook bij de specialist in Utrecht.

  In ingeklapte vorm neemt de gekochte trailer van Recreaties amper nog ruimte in

  Terug naar Recreaties, dat onder meer de Trailer2Bike aanbiedt, een trailer die 230 centimeter lang is en een breedte heeft van 130 centimeter. De ingeklapte hoogte is 1,5 meter en de ingeklapte breedte van deze trailer is 130 bij 60 centimeter. In totaal weegt de trailer 200 kilo, terwijl het ledig gewicht 65 kilogram is. Dat maakt dat het laadvermogen van deze fietsentrailer van Recreaties precies 135 kilo bedraagt. Het gaat hier om een ongeremde trailer, die beschikt over een as.

  Ongeremde en een-assige fietsentrailer van Recreaties

  U kunt echter ook prima uit de voeten met de fietsentrailer van Recreaties voor vier fietsen, de Trailer 4Bike. Deze trailer heeft eveneens een lengte van 2,3 meter en een breedte van 1,4 meter. De ingeklapte hoogte is 1,5 meter en de ingeklapte breedte is 140 bij 60 centimeter. Deze trailer weegt 300 kilogram en kent een ledig gewicht van 70 kilogram. Het laadvermogen is daarmee 230 kilogram. Ook de trailer die plaats biedt aan vier fietsen is ongeremd en beschikt over een as.

  Vervoer ook uw scooter met een trailer van Recreaties

  U kunt ook uw scooter prima vervoeren met een trailer van Recreaties. De trailer die dit mogelijk maakt heeft een ingeklapte breedte van 143 bij 54 centimeter en een totaal gewicht van 350 kilogram. Het ledig gewicht is 99 kilogram waardoor deze trailer een maximaal laadvermogen kent van 251 kilogram. Ook deze variant van Recreaties is ongeremd en eenassig.

  Maak uw trailer compleet met de accessoires van Ko van den berg Aanhangwagens in Utrecht

  Bij uw Recreaties fietsentrailer koopt u ook tal van interessante accessoires in de vorm van onder meer een anti diefstal slot in tasmodel, een Steady koppelingsslot en bredere goten die het mogelijk maken om ook de mountainbike te vervoeren. Ook achterlichtbeschermers zijn volop verkrijgbaar bij Ko van den Velde Aanhangwagens. U weet dus waar u naar toe moet als u uw elektrische fietsen en andere fietsen op zo veilig mogelijke wijze wenst te vervoeren. Juist ja, naar Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht. Behalve Recreaties vindt u bij Van den Berg overigens aanhangwagens van alle bekende merken als Saris, Tohaco, Pega,  Hapert, Hulco en Anssems, dit zowel in nieuwe als in gebruikte vorm.

  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl