Tohaco

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Type

  Prijs

  Totaal gewicht

  Lengte

  Breedte

  Hoogte

  Vragen?

  Neem contact met ons op!

  030 - 340 2920
  info@kovdberg.nl

  06-15576993


  Tohaco

  Tohaco Aanhangwagens kopen

  Tohaco kopenTohaco aanhangwagens kan u als particulier of zakelijke klant op meerdere fronten verrassen. Zo beleeft u als bestuurder met een aanhangwagen van dit merk een ontzettend prettige, stabiele rij ervaring. Dit hangt onder meer samen met het lage zwaartepunt van de aanhanger en de unieke luchtvering. Daarbij biedt een Tohaco aanhanger u een ongekend laadgemak met aan de achterzijde een afzinkbare laadvloer. Zo wordt laden en lossen steeds eenvoudiger. Denkt u erover na een Tohaco aanhangwagen aan te schaffen? Of bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u weten welke mogelijkheden de aanhangwagens van dit merk bieden? Hieronder leest u meer.

  Met een Tohaco aanhanger koopt u een kwaliteits aanhangwagen

  Maar dat is nog bepaald niet alles. Tohaco biedt ook al enorm veel laadgemak met aan de achterkant een laadvloer die afzinkbaar is. Laden en lossen was met speciale dank aan Tohaco nooit eerder zo gemakkelijk. Vanwege de onderscheidende factoren van deze kwalitatief uitstekende aanhangwagens, heeft ook specialist Ko van den Berg Aanhangwagens het merk Tohaco in het uitgebreide aanbod opgenomen. Van den Berg staat voor de beste kwaliteit. Tohaco voldoet aan die gestelde normen. De expert op het gebied van de verkoop en verhuur van aanhangwagens in gebruikte en nieuwe uitvoering is buitengewoon tevreden met Tohaco en ziet de toegevoegde waarde in van de lucht geveerde aanhangwagens van deze aanbieder.

  Tohaco aanhangwagens vertaalde luchtvering naar de wereld van de aanhangwagen

  Het woord is genoemd, luchtvering. Luchtvering is niet nieuw uiteraard. In de vrachtwagenwereld bijvoorbeeld, is het al sinds jaar en dag gemeengoed. Luchtvering maakt het transport een stuk veiliger en meer comfortabel. Tohaco heeft dit systeem vertaald naar aanhangwagens en het resultaat mag er zijn. Tohaco biedt aanhangwagens in verschillende series die zijn voorzien van het unieke luchtveringsysteem. Overigens wordt dit systeem alleen in ons land geproduceerd en geassembleerd, waarmee Tohaco Nederlands als innovatief land maar weer eens op de kaart zette. Tohaco is voor de volle honderd procent Nederlands en dat maakt het een nog aantrekkelijker merk dan het op basis van het luchtveringsysteem uiteraard al is.

  Een luchtgeveerd systeem maakt het u een stuk gemakkelijker

  Aan een aanhangwagen met een lucht geveerd systeem hebt u echt iets. U merkt dat het rijcomfort in de vorm van een geweldige wegligging ongekend is en u bent vast ook verrast door het gemak waarmee u de aanhangwagen laadt en lost. U legt gewoon heel simpel de laadvloer vlak waardoor het laden van de aanhanger nog slechts een peulenschilletje is. U bespaart zo bovendien kostbare tijd. Deze als zeer gebruiksvriendelijke manier van laden bekend staande werkwijze maakt de vervelende oprijplaten volstrekt overbodig. Mensen die hechten aan gemak, die kiezen bewust voor Tohaco. Nog iets. Stel u hebt geladen en er is verschil in lading tussen de linker- en de rechterkant. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Door gebruik te maken van niveauregeling namelijk, wordt dit verschil automatisch voor u gecorrigeerd. Hoeft u dus zelf helemaal niets voor te doen.

  De producten van Tohaco sluiten perfect aan bij het aanbod van Van den Berg in Utrecht

  Snapt u nu dat de aanhangwagens van Tohaco naadloos in het aanbod van Ko van den Berg in Utrecht passen en dat een Tohaco kopen, want de specialist in aanhangwagens in nieuwe en gebruikte uitvoering hecht aan kwaliteit. Tohaco voldoet aan dat profiel en is een zeer waardevolle partner geworden van de Utrechtse expert, die handig centraal gelegen aan de rand van Utrecht gevestigd is, pal in de buurt van de A2 en de A27. Daardoor rijdt u gemakkelijk naar Van den Berg, iets dat ondertussen mensen uit heel het land doen.

  U wilt een aanhangwagen met een zo lang mogelijke levensduur

  Bij de keuze voor een aanhangwagen wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan, Het is een investering en u wilt alleen het beste en een aankoop met een lange levensduur. Daarom ook is het altijd verstandig om eerst altijd een adviesgesprek met een van de specialisten van Van den Berg aan te gaan. Aan de and van uw wensen en eisen kunnen zij u de weg wijzen naar de voor u meest geschikte aanhanger. Dat kan ook een aanhangwagen zijn van een ander merk, want behalve Tohaco biedt Ko van den Berg Aanhangwagens ook de beste aanhangers van de merken Saris, Hulco, Sirius, Careliner, Pega, Kalf, Twin Trailer en nog meer. Het zijn stuk voor stuk merken die garant staan voor alleen de beste kwaliteit. Het hangt ervan af welke werkzaamheden u specifiek met de aanhangwagen uit wilt voeren welke aanhanger voor u perfect is.

  Ideaal voor het vervoer van minikranen en rolcontainers

  Speciale aandacht gaat binnen het aanbod van Tohaco uit naar de Tohaco machinetransporter die het biedt. Deze Tohaco autotrailers zijn speciaal ontworpen om machines te vervoeren, machines in de vorm van bijvoorbeeld minigravers en loaders of aan een hoogwerker. Deze aanhanger is ook al geschikt om bijvoorbeeld rolcontainers en ander grotere materialen te vervoeren. Tohaco biedt ook met deze uitvoering optimaal gebruiksgemak met bijvoorbeeld een heel kleine oprijhoek. Deze Tohaco aanhangwagen is overigens in verschillende varianten beschikbaar, bijvoorbeeld ook met een gesloten opbouw. De specialisten van Ko van den Berg in Utrecht kunnen u er echt alles over vertellen.

  Definitief afscheid van de oprijplaat, met dank aan Tohaco

  Door te kiezen voor Tohaco neemt u afscheid van de oprijplaat. Zelfs voor het vervoeren van de laagste denkbare auto kunt u met deze aanhangwagen prima uit de voeten zonder gebruik te hoeven maken van oprijplaten. U kunt bovendien gebruik maken van niveauregeling waardoor ook het vervoeren van twee verschillende motoren geen enkel probleem meer is. Niveauregeling draagt er zo voor dat de aanhanger steeds stabiel blijft, ook dus als sprake is van een wat betreft gewicht ongelijke verdeling. Gemak dient de mens, Tohaco geeft daar op unieke wijze invulling aan.

  Onderhoud laat u eveneens plegen door de specialisten van Van den Berg in Utrecht

  Het woord comfortabel keert steeds terug als het merk Tohaco ter sprake komt. De aanhangwagen is onder alle omstandigheden zeer stabiel. Dat heeft alles te maken met het extra lage zwaartepunt waarmee Tohaco werkt. Bovendien laadt u tussen de wielen. Ook de niveauregeling draagt nadrukkelijk bij aan het maken van alleen maar comfortabele ritten. Het is goed te weten dat u uw pas aangeschafte Tohaco in onderhoud kunt geven bij Ko van den Berg in Utrecht. Doet u dat dan weet u zeker dat uw aanhanger steeds in de beste conditie blijft en dat u de levensduur van de aanhangwagen verlengt.

  Ook voor het uitvoeren van de meer complexe reparaties

  U kunt met al uw aanhangwagens overigens terecht bij de specialist in Utrecht. Behalve voor onderhoud zijn de experts van Ko van den Berg in Utrecht ook als geen ander in staat om reparaties uit te voeren, ook als die op voorhand erg complex lijken. Eigenlijk kun je zo onderhand stellen dat Ko van den Berg dé specialist is op het gebied van aanhangwagens en alles wat daar mee te maken heeft. Van den Berg houdt al ruim veertig jaar het hoofd boven water en doet dat met glans. Specialiteit is de verkoop en de verhuur van aanhangwagens. Het aanbod gaat van bagagewagens tot boottrailers, zoals het zoals Van den Berg zoals gesteld verschillende merken voert. Van den Berg selecteert die aanhangers op basis van de geleverde kwaliteit.

  Een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

  Kijkt u naar het aanbod van Van den Berg in Utrecht, dan ziet u altijd meer dan honderd nieuwe en gebruikte aanhangers die voor u beschikbaar zijn. Daar staat vast ook een zeer geschikte aanhangwagen voor uw werkzaamheden tussen. Na een gesprek met een van de specialisten in Utrecht weet u precies wat u zoekt en staat  vervolgens versteld van de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die Van den Berg u aanbiedt.

  Met externe acculader, noodventielen en valbeveiliging

  Laten we eens kijken naar het aanbod van Tohaco. Met de Tohaco MO116/2515 bijvoorbeeld, koopt u een aanhangwagen die standaard de beschikking heeft over een afzinkbare laadvloer met een stalen oprijstrook. Ook het chassis is van verzinkt staal zoals de vloer van multiplex is. In het frame zijn bovendien bindgaten aangebracht en het neuswiel is robuust en uitdraaibaar. De aanhangwagen beschikt over een stekker voor een externe acculader, heeft valbeveiliging en noodventielen. Genoemde extra’s op deze aanhangwagen vindt u overigens op zo goed als alle modellen van Tohaco. Dus ook op de Tohaco AA 3518, een aanhangwagen met een laadvloer van 350x180x36 centimeter en met een lengte van 4,92 meter. De breedte is precies 2,38 meter en de laadvloerhoogte is 34 centimeter. Deze uitvoering heeft een laadvermogen van 1127 kilogram.

  Maximaal laadvermogen van maar liefst 2050 kilogram

  U vindt noodventielen, valbeveiliging en een stekker voor een externe acculader net als een robuust uitdraaibaar neuswiel, een stalen bindreling, een multiplex vloer en een verzinkt stalen chassis ook op de Tohaco MA 3917. Deze indrukwekkende aanhanger heeft een laadvloer met een oppervlakte van 396x170x36 centimeter. De aanhanger heeft een lengte van 5 meter en 33 centimeter en is 2,29 meter breed. Ook nu geldt een laadvloerhoogte van 34 centimeter. Deze aanhanger van Tohaco heeft een ledig gewicht van 650 kilogram en een laadvermogen van 2050 kilogram. En of u met deze aanhanger uit de voeten kunt.

  Check regelmatig eens de webshop van Tohaco

  Tenslotte; kijk regelmatig eens op de webshop van Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht. De webshop wordt zeer regelmatig ververst en u vindt er steeds het nieuwste aanbod wat betreft nieuwe en gebruikte aanhangers. Ook als u wilt huren of zelfs leasen kunt u in Utrecht aan de A2 en de A27 prima zaken doen. U bent bij Ko van den Berg niet alleen verzekerd van de beste aanhangers, u krijgt daarbij ook specialistisch advies. In dat opzicht kan Van den Berg echt maatwerk leveren en dat doet het dan ook.

  Hoewel de kwaliteit enorm hoog is en de lat extreem hoog ligt, valt het met de prijzen reuze mee. Sterker nog, Ko van den Berg Aanhangwagens wordt juist geroemd vanwege het uitstekende prijs-kwaliteitsniveau. Geen enkel beletsel dus nog om ook zaken te gaan doen in Utrecht en al helemaal niet om te kiezen voor de aanhangwagens van Tohaco. Die bieden net dat beetje extra’s met onder meer luchtvering en garanderen daarmee gebruiksgemak. De oprijplaat kan bij het grof vuil als u besluit een aanhangwagen van deze aanbieder aan te schaffen en nooit eerder was laden en lossen zo eenvoudig en kostte het zo weinig moeite. Sterker nog; laden en lossen met een aanhangwagen van Tohaco is iets dat iedereen straks graag doet en dat werken een stuk aangenamer maakt. En dat voor iedereen.

  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl