Tohaco

Filter resultaten

Type

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Tohaco MO116/2515

  • Afmeting: 280x150x36 cm
  • Totaal gewicht: 1600 kg

Tohaco AA3518

  • Afmeting: 280x150x36 cm
  • Totaal gewicht: 1600 kg

Tohaco MA3715

  • Afmeting: 370x150x36 cm
  • Totaal gewicht: 2700 kg

Tohaco MA3917

  • Afmeting: 396x170x36 cm
  • Totaal gewicht: 2700 kg

Tohaco AA4520

  • Afmeting: 455x200x36 cm
  • Totaal gewicht: 2700 kg

Tohaco

Tohaco Aanhangwagens

Tohaco aanhangwagens kan u als particulier of zakelijke klant op meerdere fronten verrassen. Zo beleeft u als bestuurder met een aanhangwagen van dit merk een ontzettend prettige, stabiele rij ervaring. Dit hangt onder meer samen met het lage zwaartepunt van de aanhanger en de unieke luchtvering. Daarbij biedt een Tohaco aanhanger u een ongekend laadgemak met aan de achterzijde een afzinkbare laadvloer. Zo wordt laden en lossen steeds eenvoudiger. Denkt u erover na een Tohaco aanhangwagen aan te schaffen? Of bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u weten welke mogelijkheden de aanhangwagens van dit merk bieden? Hieronder leest u meer.

Tohaco: unieke luchtgeveerde aanhangwagens

Bij Ko van den Berg specialiseren wij ons in de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. Over de luchtgeveerde modellen van Tohaco zijn we enthousiast. We vertellen u dan ook graag meer over de aanhangwagens van dit Nederlandse merk. In de wereld van het vrachtwagentransport is luchtvering geen onbekend begrip. Hier wordt al lange tijd luchtvering als toepassing ingezet om transport te bewerkstelligen dat zowel veilig als comfortabel is. Wat Tohaco heeft gedaan is deze expertise succesvol toepassen bij het produceren van aanhangwagens. Het resultaat is een serie aanhangwagens met een uniek luchtvering systeem die allen in Nederland geproduceerd en geassembleerd worden. Met een Tohaco aanhangwagen schaft u dan ook een volledig Nederlands product aan.

Eenvoudig machines en materialen laden

De luchtgeveerde aanhangwagens van Tohaco bieden veel rijcomfort, een fantastische wegligging en ontzettend veel laadgemak. Doordat de laadvloer van deze aanhangwagen volledig vlak gelegd kan worden, kunt u probleemloos materiaal en machines vervoeren. Ook als de bodemvrijheid van de lading maar klein is. Met deze gebruiksvriendelijke manier van laden en lossen kunt u tijd winnen. U bent met de Tohaco laadvloer niet meer gebonden aan het gebruiken van oprijplaten. Dit draagt zeker bij een het gemak van deze aanhangwagen. Is er bovendien een verschil aan gewicht in de landing tussen de linker- en de rechterzijde? Dit verschil wordt automatisch opgepakt en gecorrigeerd met behulp van de niveauregeling.

 

Tohaco aanhangwagen kopen

Spreken de kenmerken van deze aanhangwagen u aan en bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een model? Bij Ko van den Berg hebben we diverse aanhangwagens van Tohaco te koop. Weet u niet precies welk model het beste aansluit bij uw gebruiksdoeleinden of wilt u zich graag laten adviseren over de mogelijkheden? In onze showroom in Utrecht bent u welkom voor een adviesgesprek op maat. Hierbij gaan we u specifieke wensen en vereisten in kaart brengen om zo tot de best passende aanhangwagen te komen. Wilt u uw Tohaco aanhanger online kopen? Dat kan ook. In onze webshop vindt u de transporters van dit merk terug. Hieronder leest u alvast meer over de verschillende modellen transporters van Tohaco.

 

Machinetransporter van Tohaco

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een aanhanger die speciaal geproduceerd is met het oog op het vervoeren van machines. Denkt u hierbij aan loaders en minigravers maar onder meer ook aan hoogwerkers. De machinetransporter leent zicht eveneens heel goed voor het transporteren van rolcontainers en andere groot materiaal. Dankzij een heel geringe oprijhoek is het eenvoudig laden en lossen met deze aanhangwagen. Bij de aanschaf van de transporter is het mogelijk uit verschillende extra’s te kiezen zoals bijvoorbeeld een gesloten opbouw. Wij lichten deze en andere mogelijke extra’s graag aan u toe.

 

Motortransporter en autotransporter

Met de luchtgeveerde aanhangwagens voor motors en auto’s bent u niet langer afhankelijk van oprijplaten. Ook als u bijvoorbeeld een zeer lage auto zoals een sportwagen wilt vervoeren zult u geen problemen ervaren bij het oprijden van de wagen op de aanhanger. Wilt u twee verschillende motors vervoeren op de motortransporter? Dankzij de niveauregeling zal de aanhanger altijd stabiel blijven ook bij een ongelijke verdeling in gewicht. De Tohaco motortransporter is te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen.

Veiligheid en onderhoud

Kiest u voor een Tohaco aanhangwagen dan gaat u comfortabele ritten tegemoet. De stabiliteit van deze aanhangwagen komt onder meer voort uit het laden tussen de wielen en het lage zwaartepunt van de wagen. De niveauregeling werkt daarbij voorspelbaar rijgedrag in de hand. Dit omdat de aanhangwagen onderweg tijdens het rijden altijd op dezelfde rijhoogte staat. Om uw Tohaco aanhangwagen ook in de toekomst in uitstekende conditie te houden is regelmatig onderhoud belangrijk. U blijft zo eventuele problemen voor, blijft veilig aan het verkeer deelnemen en verlengt de levensduur van de aanhangwagen. Bij Ko van den Berg voeren we al jaren onderhoud uit aan alle soorten aanhangwagens. Met u Tohaco aanhangwagen bent u daarom van harte welkom in onze werkplaats voor onderhoud of geavanceerde reparaties.

Het dienstenaanbod van Ko van den Berg

Bij Ko van de Berg zijn we al geruim 40 jaar actief in de wereld van de aanhangwagens. We hebben ons gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van aanhangers reikend van boottrailers tot bagagewagens. Naast Tohaco omvat ons assortiment vele andere merken. Met een grote showroom centraal gelegen langs de A2 en A27 bent u welkom dit assortiment te bekijken en te vergelijken. We hebben meer dan 100 verschillende nieuwe en gebruikte aanhangwagens op zicht staan. Kunt u wat advies gebruiken? Op basis van vele jaren ervaring helpen wij u graag bij het vinden van een passend aanhanger toegespitst op uw wensen.

©2020 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

WhatsApp +31615576993