Motortrailers

Enig resultaat

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Merk

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Unsinn 2615-7-13

  • Afmeting:
    260x155x45 cm
  • Totaal gewicht:
    750 kg
Standaarduitvoering: Kantelbaar! Met ingebouwde gasveer! Zeer sterk…

Motortrailers

Motortrailer kopen

motortrailer kopenEen motortrailer kopen, daarmee geniet u alle vrijheid om nieuwe routes te verkennen, het circuit te bezoeken en met uw motor op vakantie te gaan. De heen en terugreis naar uw gewenste locatie kunt u vanuit het comfort van uw auto ondernemen, met de motor veilig achter op de trailer. Bij Ko van den Berg verkopen en verhuren we al heel wat jaren motortrailers en kennen we de gemakken en voordelen dat dit type trailer u biedt. We vertellen u graag meer hierover en over onze service op dit gebied.

Naar het circuit met uw gekochte motortrailer

Eén van de redenen om een motortrailer aan te schaffen is wanneer u vaak een circuit of crossbaan bezoekt. Wanneer u regelmatig met de motor van A naar B reist is de aankoop van een trailer geen overbodige luxe. U rijdt zo gemakkelijk met de auto naar uw bestemming met de motor veilig op een aanhanger. Trailers voor motors zijn hiertoe vaak uitgerust met een antislip vloerprofiel en zijn te verkrijgen voor het vervoeren van één of meerdere exemplaren. Daarbij zijn er motortrailers te verkrijgen die ook als gewone aanhangwagen kunnen fungeren. Zo’n trailer kunt u dan ook voor meerdere doeleneinden inzetten.

Veel mensen kopen een motor trailer zodat zij uitgerust toeren

Als motorrijder kunt u op een unieke manier prachtige routes in binnen- en buitenland verkennen. U geniet alle vrijheid en bent dichter bij de natuur dan wanneer u dezelfde weg met een auto zou afleggen. Nu zijn er veel mooie motorroutes te ondernemen die wellicht niet direct bij u om de hoek liggen. Met een motortrailer achter uw auto rijdt u de bekende of minder aantrekkelijke stukken in de auto. Eenmaal aangekomen bij het beginpunt van een nieuwe toertocht wisselt u de auto in voor de motor. Of wellicht wilt u een motortocht door de bergen rijden en moet u daarvoor de Nederlandse grens over. Wilt u nu uitgerust aankomen bij het startpunt van deze bergtocht dan kan een motortrailer zeker uitkomst bieden.

Ook is een vakantie met de motor een goede reden om een motortrailer te kopen

Ook wanneer u op vakantie graag de omgeving wilt verkennen met de motor, maar het niet ziet om de hele reis naar uw vakantiebestemming op de motor af te leggen is een motortrailer de oplossing. U reist comfortabel in eigen auto naar uw gewenste vakantieland. Daarbij heeft het alle ruimte voor uw bagage en neemt u de motor handig mee op de trailer. Eenmaal aangekomen kunt u wanneer u wilt een toertocht ondernemen of de omgeving per motor verder verkennen.

Een sterke motortrailer kopen

Bij Ko van den Berg zijn we al jaren gespecialiseerd in aanhangwagens. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf voor een motortrailer maar ook wanneer u een boottrailer of bagagewagen zoekt bent u bij ons aan het goede adres. Motortrailers verkopen wij in diverse modellen van onder meer het merk Hapert. Met een Hapert motortrailer kiest u voor kwalitatieve trailer waarvan u lang de voordelen blijft genieten. Van dit merk verschijnen namelijk duurzame aanhangwagens die even sterk als betrouwbaar zijn. We vertellen u graag meer over deze trailers; persoonlijk in onze showroom, via de telefoon of per mail. Neem daartoe gerust contact met ons op.

Online uw motortrailer bestellen

Wilt u online alvast wat mogelijkheden verkennen of weet u juist al precies wat u zoekt? In onze webwinkel vindt u een overzicht aan alle motortrailers die bij Ko van den Berg verkocht worden. Heeft u het perfecte model gevonden dan kunt u de motortrailer eenvoudig online bestellen. Komt u liever eerst langs om een aantal modellen te vergelijken? U bent van harte welkom in onze grote showroom gelegen aan de rand van Utrecht. Wij voorzien u graag van advies en kunnen met u meedenken in mogelijkheden en vereisten. We hebben vast een zeker een motortrailer te koop die aansluit bij uw wensen.

Het huren van een motortrailer

Niet iedere vraag leent zich direct voor de aankoop van een motortrailer. Het kan zijn dat u de trailer eigenlijk maar één dag nodig heeft of eens wil proberen of een vakantie met de auto en motor iets voor u is. In zo’n geval sluit het huren van een motortrailer wellicht beter aan bij de situatie. Eveneens voor het huren van een trailer bent u bij Ko van de Berg op de juiste plek. U kunt bij een ons een trailer huren voor een dag of een langere periode, wanneer u bijvoorbeeld de trailer meeneemt tijdens een aantal weken vakantie. Om een trailer voor uw bromfiets te huren kunt direct via de webshop een reservering plaatsen.

Onderhoudsbeurt aan de door u gekochte motortrailer

Bij Ko van den Berg vindt u diverse kwalitatieve motortrailers die aangeboden worden ten verkoop en verhuur. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud vanuit onze werkplaats. Dit onderhoud voeren wij uit aan alle types aanhangwagens. Heeft u een trailer en is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Dan staan onze ervaren vakmensen voor u klaar. U kunt telefonisch een onderhoud inplannen. Vaak is het mogelijk gelijk langs te komen. Na het onderhoud weet u zeker dat u weer veilig op pad kunt met uw aanhanger.

Waar wij voor staan bij Ko van den Berg

Al meer dan 40 jaar zijn we bij Ko van den Berg actief in aanhangwagens. Dit begon in 1975 met het vervaardigen van aanhangers en boottrailers. Tegenwoordig zijn we toegelegd op de verkoop en verhuur van heel diverse varianten en bieden we onderhoud en BOVAG keuringen aan. Wij staan  met verschillende diensten voor u klaar. Met een grote showroom op het bedrijfsterrein kunt u bij ons meer dan 100 aanhangwagens komen bezichtigen. Daarbij kunt u altijd rekenen op een goede kop koffie en deskundig advies gebaseerd op jarenlange ervaring. Met onze centrale ligging langs de A2 en de A27 zijn we vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken. Heeft u specifieke vragen over ons dienstenaanbod? Of zijn er dingen die u graag wilt weten over een bepaalde trailer alvorens een bezoek aan de showroom in te plannen? Neem dan gerust contact op door middel van een telefoontje of een e-mail.

Is de aanschaf van een motortrailer misschien niet het beste voor uw situatie, dan hebben we ook nog een verhuurafdeling. Daar kunt u voor korte of langere periode de motortrailer huren. Bekijk het aanbod in motortrailer verhuur.

Welke motor aanhanger is voor u het meest geschikt?

Als motorrijder wilt u uw motor kunnen meenemen op het moment dat u met de auto of camper op stap gaat. De belangrijkste vraag is in dat geval welke motor aanhanger voor u het meest geschikt is. Bij Ko van den Berg vindt u een grote voorraad aanhangers voor de motor, van een opvouwbare motortrailer tot een gesloten aanhangwagen voor twee motoren. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar om te adviseren welke motor aanhanger het beste bij u past. Bent u op zoek naar een comfortabele motor trailer waarop u de motor eenvoudig op en af rijdt? In dat geval is motor aanhanger die kan zakken een handige keuze. Om uw motor tegen allerlei weertypen te beschermen is een gesloten aanhangwagen voor de motor de beste optie. Gebruikt u uw motor aanhanger slechts incidenteel, maar vervoert u ook graag andere spullen? U kunt er dan voor kiezen om een allround aanhangwagen te kopen met een losse motorsteun en universele oprijplaten. Kortom, de mogelijkheden voor een motor aanhanger zijn eindeloos.

Betrouwbaar advies voor optimaal gebruikersgemak

Met meer dan 40 jaar ervaring begrijpen wij precies welke motor aanhangers onze klanten zoeken voor een prettige rijervaring. Aangezien sommige van onze verkopers ook zelf over een motor beschikken, ontvangt u gegarandeerd een betrouwbaar en eerlijk advies over de motor aanhanger. Naast motor trailers bieden wij een uiteenlopende selectie aan aanhangwagens aan; van paardentrailers tot boottrailers. Ook voor accessoires waarmee u de motor aanhanger nog vollediger maakt bent u bij ons aan het juiste adres. Zo beschikken wij over speciale motorspanbanden voor het vastzetten van de motoren en motorsteunen. Zo kunt u vrijwel iedere aanhangwagen geschikt maken voor het vervoer van een scooter, brommer of motor.

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl