Onderhoudsservice voor aanhangers

 

Aanvraagformulier onderhoud:


  Type aanhanger


  Soort reparatie

  Voor de veiligheid en de levensduur van uw aanhangwagen is het van belang dat onderhoudsservice regelmatig wordt uitgevoerd. Bij Ko vd Berg worden alle aanhangwagens goed onderhouden en waar nodig gerepareerd. Binnen Ko vd Berg is een BOVAG Keurmeester die er op toe ziet dat alle wagens BOVAG gekeurd worden. Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt checkt een gecertificeerde keurmeester uw aanhangwagen op meer dan vijftig punten. Voldoet hij nog aan alle wettelijke eisen? Bovendien worden de remmen afgesteld, de oplooprem en alle draaiende delen gesmeerd en de bandenspanning, verlichting en vloer gecheckt.Rijd ontspannen met een veilige, goed onderhouden aanhanger. Het advies is om elke jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt te doen, zodat u zeker weet dat uw aanhanger in goede conditie is.

  Waarom onderhoudsservice bij Ko vd Berg?

  – Verzorgen een complete technische Bovag keuring- Maatwerk voor speciaalbouw of geavanceerde reparaties
  – Snelle service doordat alle gangbare onderdelen op voorraad zijn
  – Jarenlange onderhoudsservice ervaring

  Wanneer is een aanhangwagen aan onderhoudsservice toe?

  Als de aanhangwagen vaak wordt gebruikt, dan is het verstandig om de aanhangwagen jaarlijks langs te brengen voor onderhoudsservice. Hierdoor weet u zeker dat de u nog veilig op de weg bent! U kunt natuurlijk zelf een aantal zaken controleren.

  Banden
  Check de banden. In het instructieboekje voor de ideale bandenspanning. Staat de aanhanger lang stil? Ontlast de banden door hem af en toe te verplaatsen of op bokken te plaatsen. Laat geen zware spullen liggen in een aanhangwagen die stilstaat. Na zes jaar is het verstandig om sowieso de banden te vervangen. Check hiervoor de DOT-code op de zijkant van de band. U ziet een code met vier cijfers. De eerste twee geven het weeknummer aan van de productie, de tweede het jaartal.

  Breekkabel
  Controleer de breekkabel. Als de koppeling van de kogel valt tijdens het rijden, zorgt de breekkabel dat de handrem hard wordt aangetrokken en de combinatie snel stil staat. De kabel zelf breekt dan af. Is de kabel gebroken of versleten? Laat deze dan vervangen voor de volgende rit.

  Is er bij een van beide onderdelen enige twijfel, neem contact met ons op of kom langs, schade kost u vele malen meer dan een goede onderhoudsservice.

  Meer weten over de bovag, klik hier

  Prijzen Bovag keuring inclusief servicebeurt EXCL. 21% BTW

  • 3 Asser/Schamelwagen                               250,00 exlc. 21% btw 
  • Kipper tandemasser                                     215,00 exlc. 21% btw
  • Kipper enkelasser                                         180,00 exlc. 21%btw
  • Tandem bakwagen/plateau geremd         180,00 excl. 21% btw
  • Enkelas bakwagen/plateau geremd          115,00 excl. 21% btw
  • Enkelas bakwagen/plateau ongeremd     115,00 excl. 21% btw 
  • Paardentrailer                                               215,00 excl. 21% btw

  Wat houdt BOVAG keurmerk in?

  BOVAG keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. BOVAG heeft een lijst samengesteld waarop de aanhangwagen gekeurd moet worden. Als aan alle eisen wordt voldaan, wordt de BOVAG keurmerk toegekend. Hiermee wordt de kwaliteit van het onderhoudsservice gewaarborgd. Ook voor andere reparaties kunt u natuurlijk terecht bij een BOVAG-bedrijf. U krijgt standaard drie maanden garantie op reparaties. En u heeft zekerheid over het vakmanschap. Een BOVAG-vakman laat zich regelmatig bijscholen bij de fabrikant of BOVAG, dus de kennis is altijd up-to-date.Bovag erkend Utrecht

  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl