Saris gesloten aanhanger

 

Professionele Saris gesloten aanhanger bij Ko van den Berg

De gesloten aanhanger van Saris vormt al jaren een bestseller vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De stevige aanhangwagen worden geproduceerd van multiplex. De houten platen zijn voorzien van een UV-bestendige, gladde beschermcoating aan de buitenzijde. Deze toplaag zorgt ervoor dat de gesloten aanhanger van Saris zeer onderhoudsvriendelijk is. Ko van den Berg biedt de goedkope aanhangwagen in een witte en grijze uitvoering aan.

Belangrijke eigenschappen van de Saris gesloten aanhangwagen

Naast de UV-bestendige beschermcoating biedt de gesloten aanhangwagen een aantal handige eigenschappen. Zo beschikt de fraaie aanhangwagen over een extra stevige bodem door een doorlopende dissel, en zijn de twee achterdeuren op volledige hoogte. De sterke anti-diefstalscharnieren en het anti-diefstalslot houdt ongenode gasten buiten de deur. Verder heeft u de keuze uit zowel een enkel as als tandemas aanhangwagen. Bekijk onze gesloten aanhangwagens van topmerken als onder meer Saris, Anssems en Hapert in de webshop.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl