Aanhangwagen verkoop

Ko van den Berg is door de jaren heen een begrip in Utrecht en omstreken geworden als leverancier van aanhangers, boottrailers en paardentrailers. Bekijk direct ons gevarieerde aanbod!

Onze Verkoop

Bent u op zoek naar een adres waar aanhangwagens worden verkocht? Dan bent u bij Ko van den Berg aan het juiste adres! In samenwerking met onze leveranciers, kunnen wij alle soorten en maten aanhangwagens leveren. Op ons aanhangwagenpark staan diverse soorten merken, met ieder merk zijn eigen specifieke voordelen. Onze jarenlange ervaring met verkoop en het onderhouden van aanhangwagens is bij de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen uw voordeel. Wij kennen de markt goed en weten welke aanhangwagen het beste bij u past.

Wij leveren zowel ongeremde als geremde wagens tot 3500 kg. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aanhangwagen-accessoires, zoals gereedschapskisten, sjorbanden, afdekzeilen, spansluitingen en sloten. Alles ten behoeve van uw nieuwe aanhangwagen! Kom gerust eens langs in onze showroom voor een advies op maat.

De koffie pruttelt al!

Openingstijden:
Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

Gecertificeerd dealer van o.a.

Anssems
Sirius
Careliner
Pega
Kalf
Twin
Tohaco
Hapert
saris
BrianJames
Hulco

©2020 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

WhatsApp +31615576993