Aanhanger met kraan

 

Professionele aanhanger met kraan bestel je bij Ko van den Berg

Of het nu puur noodzakelijk is, of u simpelweg extra gemak bij uw werkzaamheden zoekt, dankzij een aanhanger met kraan wordt laden en lossen ineens veel eenvoudiger. Door middel van de hydraulisch uitschuifbare arm kunt u zowel vlak naast de aanhangwagen als vanaf een grotere afstand goederen optillen. De kraan is daarnaast 360 graden draaibaar, zodat u de aanhanger niet op een bepaalde plek hoeft te plaatsen. Benieuwd naar ons aanbod aanhangwagens? Ko van den Berg is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van onder andere aanhangwagens, bagagewagens, autotrailers. Wij werken daarnaast met topmerken zoals Anssems, Saris en Hapert. Bekijk onze grote voorraad in de webshop of kom langs in onze showroom. Wij bevinden ons op een centrale plek aan de rand van Utrecht.

Aanhangwagen met kraan ideaal voor uw bedrijf

Voor ondernemers vormt een aanhanger met kraan een waardevolle toevoeging aan uw werkvoertuigen. Van grote hoeveelheden staal vervoeren tot big bags met zand en grind voor een openbare ruimte transporteren; de reusachtige draagcapaciteit en de veelzijdige toepassingen zorgen ervoor dat u een flinke tijdswinst maakt bij het laden en lossen van producten. Daarnaast loopt u vrijwel geen risico op het krijgen van lichamelijke klachten, aangezien de hydraulische kraan al het werk voor u doet. Kortom, de aanhanger met kraan is dankzij de verscheidene voordelen een welkome aanvulling voor uw bedrijfsactiviteiten.

De krachtige kraan op de aanhanger

Met een hydraulische kraan op de aanhangwagen laadt u soepel uw materialen in. Het draagvermogen van wel 2400 kg/m en de reikwijdte tot 7,4 meter geven de mogelijkheid om zelfs de meest zware goederen gemakkelijk op te tillen. Vanwege de stabiele afstempeling loopt u geen risico dat de bak gaat kiepen gedurende het laden. Verder klapt u de zijkanten naar beneden om het werk te verlichten. De afstandsbediening is daarbij eenvoudig in gebruik, zodat u vanaf elke locatie de materialen op de aanhangwagen kunt positioneren. Door uw eigen aanhanger met kraan aan te schaffen, hoeft u nooit meer zelf onnodig zware goederen te tillen, maar krijgt u ondersteuning van een veelzijdige aanhangwagen. Bovendien hoeft u niemand in te huren om de goederen te vervoeren, waardoor u op uw eigen tijd kunt werken.

Aanhanger met kraan op maat bij Kovdberg.nl

Iedere ondernemer is anders en beschikt dan ook over specifieke wensen. Wij adviseren u dan ook graag over de meest geschikte kraan aanhangwagen kopen die aan uw verwachtingen voldoet. Naar aanleiding van uw wensen stellen we een plan op maat samen en wijzen wij u op de beste modellen die wij op voorraad hebben. Bekijk direct onze brede selectie aanhangers met kraan in de webshop.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl