Over ons

Welkom op onze website. Ko van den Berg is door de jaren heen een begrip in Utrecht en omstreken geworden als leverancier van aanhangers, boottrailers en paardentrailers tot 3500kg, maar ook van het verhuren en repareren van alle diverse soorten aanhangers en caravans. Dit over ons!

Ko van den Berg is voor zichzelf begonnen rond 1975 met het bouwen van aanhangwagens en boottrailers. Uiteindelijk is het zelf bouwen gestopt en is Ko van den Berg zich gaan richten op de verkoop, verhuur en reparatie van aanhangwagens tot 3500 kg. Om ons bedrijf Ko van Berg goed weer geven laten we met een aantal trefwoorden zien waar wij voor staan: Ko van den Berg staat voor specialisme, service en gemak!

Specialisme
Ko vd Berg is een bedrijf wat al ruim 40 jaar ervaring heeft in aanhangwagens. We weten precies wat goed is voor elke klant. We staan dagelijks klaar voor een uitgebreid adviesgesprek op maat. Wij zorgen ervoor dat u met een aanhangwagen en een goed gevoel weer ons terrein kan verlaten.

Service
Service staat bij Ko vd Berg op nummer 1. Wij stoppen niet voordat wij klaar zijn, wij zien overal mogelijkheden in en bieden u dit ook. Door de aanhangwagens en caravans goed te onderhouden en BOVAG te keuren, gaat elke aanhangwagen of caravan veilig de weg op. In de werkplaats werken de servicemonteurs continue aan de aanhangers die onderhoud of service vereisen. U kunt telefonisch een afspraak maken maar u kunt ook vaak langskomen om uw aanhangwagen te brengen, vaak kunt u gelijk geholpen worden. Zo gaat u weer snel de weg op.

Gemak
Ko vd Berg heeft een groot aanbod in aanhangwagens en onderdelen. Hierdoor is alles wat u nodig hebt te vinden bij ons. Dit kan de grootste wagen zijn maar ook het kleinste lampje, wij helpen u verder. Heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig? Dan kunt u ook bij ons natuurlijk altijd een aanhanger huren. Ook hierin zijn wij erg flexibel, wij denken graag met u mee als u met problemen zit. Zit u in nood, bel ons!

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 13.00 uur

Buiten de openingstijden kunt u via de webshop altijd een aanhanger reserveren voor verhuur, onderdelen bestellen en uw vragen stellen via de formulieren en email. Staat het onderdeel dat u zoekt nog niet op onze webshop? Geen nood! Stel uw vraag via het contact formulier of neem direct contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk.

Bekijk het complete aanbod in aanhanger verhuur op de site. Mocht uw aanhanger er niet tussen staan neem dan contact met ons op, wij kijken of we u op een andere manier van dienst kunnen zijn. Vaak kunnen we u van dienst zijn met een andere wagen uit ons verhuurassortiment.

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl