Aanhanger onderstel

 

Aanhanger onderstel bestellen bij Ko van den Berg

Het onderstel van de aanhanger vormt de basis van uw aanhangwagen. Met een stevig chassis kunt u bijvoorbeeld een versnipperaar van A naar B vervoeren, een watertank verplaatsen of een enorme generator mobiel maken door hem op elke gewenste plek neer te zetten. Bij de keuze voor het juiste aanhanger onderstel is het essentieel dat deze exact op maat wordt gecreëerd, zodat u de gewenste lading ermee kunt vervoeren. Ko van den Berg is al 40 jaar gespecialiseerd in aanhangers, bagagewagens, autotrailers, paardentrailers en meer, zodat wij u van een deskundig advies kunnen voorzien om het juiste aanhangwagen onderstel te bestellen. Wij beschikken over een grote voorraad aanhanger onderstellen, zowel nieuw als tweedehands. Bekijk meteen onze modellen in de webshop of kom langs in onze showroom. Wij bevinden ons op een centrale plek, aan de rand van Utrecht.

Aanhanger onderstellen in alle soorten en maten

De mogelijkheden van een aanhanger onderstel zijn eindeloos. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen zorgen wij dat u een robuust en stevig chassis voor de aanhanger geleverd krijgt. Of u nu een enkelasser of een tandemasser zoekt, een aanhanger onderstel dat geremd is of juist niet, geen karwei is voor ons te gecompliceerd. We gaan dan ook graag de uitdaging aan om voor u de perfecte onderstel voor uw aanhanger te vinden. Weet u niet zeker of een bepaald onderstel voor uw aanhanger geschikt is? Onze deskundigen adviseren u graag over de verschillende modellen, toe te voegen extra´s en eerlijke prijzen.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl