bagagewagen grote wielen

 

Grote wielen voor uw bagagewagen bestellen bij Ko van den Berg

Stevige, grote wielen vormen de basis van uw bagagewagen. Ko van den Berg beschikt over een breed assortiment aan onderdelen voor uw aanhanger, boottrailer, paardentrailer of bagagewagen. Wij beschikken bovendien over topmerken als Hapert, Sirius en Saris. Met ruim 40 jaar ervaring adviseren wij u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw aanhanger. Neem voor informatie vrijblijvend contact op via onze website.

De maat van de grote wielen voor uw bagagewagen

Als u van plan bent om grote wielen voor de bagagewagen te kopen, onderzoekt u eerst hoe groot de huidige banden van uw aanhanger zijn. Deze maat staat aangegeven op de zijkant van het wiel. Als er bijvoorbeeld ´175 70 R 14 82T´ staat, betekent dit dat het wiel van uw bagagewagen 14 inch is. De grootte wordt dus aangegeven op de vierde plek binnen de omschrijving. Wielen voor de bagagewagen zijn in verschillende maten te koop, zoals 8 inch of 15 inch. Uiteraard kunt u de grote wielen ook als reservewiel bij de bagagewagen gebruiken. Als u zeker wilt weten dat u de juiste banden aanschaft, komt u langs in onze showroom om te grote wielen van dichtbij te bekijken.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl