Gesloten aanhanger

 

Voordelen van een gesloten aanhanger

Een gesloten aanhanger is een aanhanger met een gesloten bak erbovenop. U kunt deze gebruiken voor allerhande huis-, tuin- en keukenklusjes, maar ook voor verhuizingen en het vervoer van grote meubels, afval, bouwmateriaal, stellingen, etc. Dichte aanhangwagens bestaan in allerlei vormen en maten, afhankelijk van uw specifieke wens en de aard van het gebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een enkelasser of dubbelasser aanhanger. En naast een opbouw kunt u uw aanhanger van allerlei andere extra’s voorzien, zoals oprijplaten of een zijdeur. Bij Ko van den Berg hebben we ook een gesloten aanhanger met laadklep beschikbaar. Bent u actief als ondernemer op de (vers)markt en bent u op zoek naar een handige marktkraam? Dan kan een gesloten aanhangen eveneens de ideale oplossing zijn. De mogelijkheden zijn legio!

Gesloten aanhanger prijzen

Een aanhangwagen die dicht is kost vanzelfsprekend iets meer dan een open plateauwagen, want er is meer materiaal voor nodig. De prijzen variëren nogal, gaande van ongeveer 2300 euro voor een enkelas aanhanger met opbouw tot een dichte tandemasser van 3000 euro tot een grote aanhangwagen met opbouw en zijdeur van ongeveer 5300 euro. De prijsberekening hangt af van de leeftijd van de aanhanger, de afmetingen, de kwaliteit van het materiaal, eventuele extra’s zoals een laadklep of zijdeur, de maximale draagkracht én of de aanhanger geremd of ongeremd is.

Geremde of ongeremde aanhanger

Een gesloten geremde aanhanger is een trailer die op een eigen remsysteem functioneert. Dit zijn vaak zeer sterke trailers die heel goed geschikt zijn voor bijvoorbeeld zwaar en professioneel gebruik. Geremde trailers mogen in sommige gevallen ook zwaarder beladen worden. Een ongeremde aanhanger remt zelf niet af en is afhankelijk van de rem van de trekkende auto of bus. Bij Ko van den Berg bieden we zowel geremde als ongeremde aanhangwagens aan van onder andere Sirius, Saris, Pega, Hapert en Anssems.

Waar kan ik een gesloten aanhanger kopen?

Wilt u graag een betrouwbare en sterke aanhanger kopen? Bij Ko van den Berg kennen we alle ins en outs en kunnen we u perfect helpen om het juiste model te vinden. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget adviseren we u over de vele modellen van gesloten aanhangwagens, maar desgewenst kunnen we ook uitgebreid informatie geven over autotrailers, boottrailers, paardentrailers, bagagewagens, kippers en meer. Heeft u interesse in een aanhanger maar een wat krapper budget? Bij Ko van den Berg hebben we ook een breed aanbod van tweedehands trailers. Voor ieder wat wils, ook op maat. Stap gerust eens binnen!

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl