Gesloten Aanhangwagens

 

Groot assortiment gesloten aanhangwagens kopen bij Ko v/d Berg!

Op zoek naar gesloten aanhangwagens? Dan bent u bij Ko van den Berg aan het juiste adres! Een gesloten bakwagen is handig als u spullen droog wilt vervoeren. Een gesloten aanhangwagen kopen biedt dus extra bescherming als u bijvoorbeeld meubilair gaat verhuizen tijdens een regenbui. Ko van den Berg heeft een ruim assortiment gesloten bakwagens te koop van gerenommeerde merken zoals Hapert, Saris, Rebel, Sirius en Anssems aanhangers. Daarnaast heeft u de keuze uit gesloten bakwagens in veel verschillende maten, van kleine en compacte wagens tot aan grote tandemasser inclusief oprijplaat. En wilt u de gesloten aanhanger kopen en gebruiken voor uw eigen bedrijf? Dan is het bij Ko van den Berg ook mogelijk om de aanhangwagen te laten bestickeren met eigen logo. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden als u langs onze showroom in Utrecht (langs de A2 en A27) komt!

40 jaar ervaring in verkoop gesloten aanhangwagens

Ko van den Berg heeft al 40 jaar ervaring in de verkoop van allerlei soorten aanhangwagens. Hierbij hoeft u dus niet alleen te denken aan standaard bakwagens, maar ook aan specifieke aanhangwagens zoals machine transporters en autoambulances. U kunt bij ons terecht voor nieuwe exemplaren, maar we verkopen ook veel tweedehands gesloten aanhangwagens. Deze worden eerst uitvoerig door onze specialisten in de werkplaats gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. En heeft u slechts sporadisch een gesloten aanhangwagen nodig en wilt u daarom liever een aanhanger huren? Ook dat is mogelijk bij Ko van den Berg. In het uitgebreide verhuurassortiment zijn naast gesloten aanhangwagens onder meer ook paardentrailers, kippers en plateauwagens te vinden. U bent altijd welkom om onze centraal gelegen showroom te bezoeken voor een vrijblijvend en deskundig adviesgesprek. We kijken dan onder andere naar de afmetingen het materiaal van de gesloten aanhangwagen, want deze factoren kunnen een grote rol spelen in de uiteindelijke keuze. Onze aanhanger-experts luisteren graag naar uw wensen en samen gaan we op zoek naar een geschikte wagen voor privé of zakelijk gebruik!

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2023 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl