TwinTrailer

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Type

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Vragen?

Neem contact met ons op!

030 - 340 2920
info@kovdberg.nl

06-15576993


TwinTrailer TT 30-30

 • Afmeting:
  309x183x120 cm
 • Totaal gewicht:
  3000 kg

TwinTrailer TT 27-30

 • Afmeting:
  309x183x120 cm
 • Totaal gewicht:
  2700 kg

TwinTrailer TR 35-40 TridaX®

 • Afmeting:
  402x192x140 cm
 • Totaal gewicht:
  3500 kg

TwinTrailer kipper 3500 kg

- 10%
 • Afmeting:
  352x192x140 cm
 • Totaal gewicht:
  3500 kg

TwinTrailer TT 35-40

 • Afmeting:
  402x192x140 cm
 • Totaal gewicht:
  3500 kg

TwinTrailer TT 35-35

 • Afmeting:
  352x192x140 cm
 • Totaal gewicht:
  3500 kg

TwinTrailer

Twintrailer aanhangwagen kopen

TwinTrailer, Transporter én Kipper in 1

Twintrailer kopen Deze Twintrailer Transporter is uniek in zijn soort. Of is het de Kipper die uniek is?
Deze combinatie van Transporter en Kipper maakt het mogelijk om verschillende materialen te laden, maar ook verschillende machines zeer gemakkelijk op de trailer te rijden.

Door het dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem heeft u de mogelijkheid om kippen of te kantelen. De oprijhoek in de transporter functie is slechts 11 graden. Hierdoor kun je al het rollend materieel, tot 2400 kg, comfortabel, snel en veilig laden en lossen. De kiphoek bij het achterover kippen is 55 graden. Door deze extreme kiphoek blijft er niks achter in de laadbak.

De achterkant kan gebruikt worden als laadklep, maar heeft de mogelijk om open te draaien als deur. En onder de transporter zit standaard steunpoten die automatisch de grond raken, dit kan je dus nooit meer vergeten.

Verder zijn er nog vele opties mogelijk om de Twintrailer naar eigen wens te maken. Zie hiervoor ook de informatiefolder.
Download de folder hier.

TwinTrailer te koop? Dat moet bij Van den Berg in Utrecht zijn

twintrailer kopen utrecht

Een TwinTrailer in de vorm van transporter heeft een oprijhoek van maar 11 graden. Dit maakt het mogelijk om al het rollend materiaal tot wel 2500 kilogram op een snelle en veilige manier te laden en te lossen. Het ofwel kip ofwel kantelsysteem wordt vooral mogelijk gemaakt door het dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem. Bij het achterover kippen is de kiphoek 55 graden. Daardoor weet u zeker dat niets in de laadbak achterblijft. U kunt de achterkant gebruiken als laadklep, open draaien als deur is echter ook een optie. Onder de transporter bevinden zich steunpoten die op automatische wijze de grond raken. Handig, want zo vergeet u dit in elk geval niet zelf en dat wil zeker de meer onervaren gebruiker van trailers nog wel eens gebeuren. U kunt met TwinTrailer dus echt alle kanten op en gebruikt ‘m volledig naar eigen wens.

Standaard uitvoering:

 • Hydraulisch kippend dmv eigen accu
 • Eenvoudige hevel tussen kantelen en kippen
 • 40 cm. aluminium zijborden
 • Aluminium plaat op multiplexvloer
 • Verlaagd + 195/50R13 wielen, laadvloerhoogte ca. 63 cm.
 • 140 cm. hoog voorrek met vast voorbord
 • Klep-/deur combinatie aan achterzijde, 140 cm. hoog, voorzien van anti-slip roosterprofiel
 • Geïntegreerde stabiele steunpoten aan achterzijde
 • 8 Bindhaken verzonken in zijrand vloer
 • Rondom touwhaken aan chassis
 • Stabiele V-dissel
 • Zwaar opklapbaar neuswiel
 • 13-polige stekker

Opties:

 • Loofrekken
 • Extra opzetborden tot 1 mtr
 • Laadschopsteun
 • Versterkt zeil of gaasnet met oprolhulp en opbergplaats
 • Reservewiel met steun
 • Op te delen in machinetransporters en kippers met de TT 27-30 als mooi voorbeeld

  De aanhangwagens van TwinTrailer kun je grofweg opdelen in TwinTrailer machinetransporters en Kippers. Tot de Kippers worden kippers tot 3500 kilogram gerekend, net als de modellen TT 27-30, TT 30-30, TT 35-35, TT 35-40 en de TR 35-40 TridaX. Onder de machinetransporters worden de TT 27-30, de TT 30-30, de TT 35-35, de TT 35-40 en de TR 35-40 TridaX gerekend. Wellicht het beste voorbeeld van een typische TwinTrailer is wel de TT 27-30, een aanhanger die dus zowel transporter als een kipper is. De TT 27-30 heeft onder andere een achterklep met anti slip roosters en traanplaat. De kipper heeft een kiphoek van 50 graden en de transporter een oprijhoek van 11 graden. Het chassis is verlaagd en het beschikt over zes bindhoeken en acht vloerankers. De omkasting van pomp en batterij is voorzien van een ingebouwde opbergruimte. En dat is erg handig.

  Het zal duidelijk zijn dat een dergelijke veelzijdige transporter niet mag ontbreken bij Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht. En dat is ook niet het geval. Na een adviesgesprek kiest u voor een nieuwe of een gebruikte TwinTrailer. Rijd maar eens langs in Utrecht om het alom bewierookte elektro hydraulische systeem te testen. Ook u bent ongetwijfeld verrast door het gemak en de gebruiksvriendelijkheid. De adviseurs van Van den Berg zullen u nog  wijzen op de rijke standaarduitrusting van de TwinTrailer. Een adviesgesprek is overigens een echte aanrader. Aan de hand van uw wensen en eisen zijn de specialisten van Ko van den Berg in Utrecht in staat om u op het juiste spoor te zetten van de voor u perfecte trailer. Dat doen ze op eerlijke en merkonafhankelijke wijze. Zelf kunt u in voorbereiding op het gesprek alvast een indruk opdoen op de webshop van Van den Berg.

  De stabiele steunpoten zijn standaard en bevinden zich aan de achterzijde

  Ga maar na, kiest u voor een TwinTrailer in standaard uitvoering dan krijgt u de beschikking over een hydraulisch kippend systeem dat over een eigen accu beschikt. Standaard is sprake van een eenvoudige hevel tussen kantelen en kippen en standaard zijn ook de zijborden van 40 centimeter, uitgevoerd in aluminium. Op de multiplexvloer is een aluminium plaat bevestigd en de standaard laadvloerhoogte is ongeveer 63 centimeter. Het voorrek dan. Dat is zo’n 1,4 meter in hoogte en beschikt over een vast voorbord. Aan de achterzijde zit een klep- en deurcombinatie eveneens van 1,4 meter hoogte. Deze combinatie beschikt ook over een anti slip roosterprofiel. Ook standaard zijn de al eerder gememoreerde stabiele steunpoten, bevestigd aan de achterzijde.

  De TwinTrailer is standaard bijzonder rijk uitgerust

  We zijn er echter nog niet. TwinTrailer biedt standaard ook nog acht bindhaken, verzonken in de zijrand van de vloer. Aan het chassis zijn bovendien rondom touwhaken bevestigd. Ook een stabiele V-dissel geldt als standaard, net als een zwaar opklapbaar neuswiel. Dat geldt ook al voor de 13-polige stekker. Verder geldt dat u bij TwinTrailer nog tal van opties kunt kiezen. Dan kunt u denken aan onder meer rekken, een extra opbergplaats en een reservewiel met steun.

  Oprijhoek van 11 graden

  TwinTrailer biedt tal van verschillende mogelijkheden. Een daarvan is de kipper 3500 kilogram. Deze trailer van TwinTrailer is geschikt om te kippen en kantelen en de oprijhoek in de transportfunctie is slechts 11 graden. Voor het gebruiken van deze TwinTrailer is overigens wel rijbewijs BE noodzakelijk. Bovendien moet u wel over een auto met voldoende trekkracht beschikken, anders wordt het lastig genoemde aanhangwagen te gebruiken. Ook beschikbaar is de TwinTrailer TT 30-30. Deze trailer kenmerkt in de achterdeur in twee delen en het anti slip rooster. De aluminium vloer is uit een stuk van 3 millimeter dik. Bovendien heeft deze TT 30-30 een verlaagd chassis. De trailer is daarnaast uitgerust met acht vloerankers in V-groef en ook met een ingebouwde opbergruimte.

  Zowel in nieuwe als in gebruikte uitvoering beschikbaar

  Bij de TwinTrailer Aanhangwagens koopt u bij Ko van den Berg Aanhangwagens ook passende accessoires. Zo is zowel een fijnmazig als een grofmazig net beschikbaar net als een anti diefstal slot in tasmodel en een Steady koppelingsslot. U koopt bovendien een CTEK acculader bij Van den Berg en ook de bekende achterlichtbeschermers. Niet alleen overigens van TwinTrailer, want behalve dit erkende merk voert Van den Berg in Utrecht ook onder meer de merken Pega, Kalf, Tohaco, Hapert, Saris, Sirius, Brian James Trailers, Careliner, Hulco, recreaties en meer! Al deze aanbieders bieden steeds de beste kwaliteit en hebben allen zo hun eigen specifieke kenmerken.

  Van den Berg in Utrecht biedt ze aan in zowel nieuwe als in gebruikte uitvoering. Als u slechts incidenteel een beroep doet op de aanhangwagen in welke vorm dan ook, dan is het ook een prima optie om er een te huren bij Van den Berg. De specialisten van Van den Berg Aanhangwagens zijn daarnaast in staat om ook complexe reparaties uit te voeren.

  Voor incidenteel gebruik is het huren van een aanhangwagen een serieuze optie

  Ko van den Berg Aanhangwagens  is een zeer ervaren specialist op het gebied van aanhangwagens in alle soorten en maten. Het biedt alleen de beste aanhangwagens aan in nieuwe en gebruikte uitvoering.  Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij de expert in Utrecht aan het juiste adres. Van den Berg is handig gesitueerd aan de rand van Utrecht, nabij de A2 en de A27. Dat maakt de showroom gemakkelijk bereikbaar. U kunt altijd langskomen, u kunt ook altijd een blik werpen op de webshop met een steeds wisselend aanbod. Geroemd wordt bovendien de prijs- kwaliteitsverhouding die Van den Berg hanteert. De beste aanhangwagens worden tegen verrassend lage prijzen verkocht namelijk. Behalve TwinTrailer heeft Van den Berg Aanhangwagens ook aanhangwagens van verschillende andere merken in de aanbieding. En ook die merken voldoen steeds aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

  Dubbel opendraaiende deur in twee delen

  Terug naar TwinTrailer dan, dat ook met de TT 35 een aantrekkelijke uitvoering aanbiedt. Ook deze variant heeft een dubbel opendraaiende achterdeur in twee delen. Ook nu is sprake van een verlaagd chassis en automatische steunpoten. Deze specifieke trailer van TwinTrailer heeft een lengte van 508 centimeter en is 206 centimeter breed. De hoogte is 205 centimeter. Het totale gewicht is 3500 kilogram. Ledig is de trailer 1100 kilogram, het maximale laadvermogen is dus 2400 kilogram. Het gaat om een geremde trailer met twee assen.

  Met een maximaal laadvermogen van 2100 kilo kunt u meer dan prima uit de voeten

  U kunt ook kiezen voor de TwinTrailer TR 35-40, ook al zo’n pareltje als het gaat om aanhangwagens. Deze aanhangwagens heeft een aluminium vloer uit een en hetzelfde stuk van 3 millimeter en een vast voorrek van 140 centimeter hoogte. Het totale gewicht is 3500 kilogram, het ledig gewicht 1400 kilogram en dus is sprake van een maximaal laadvermogen van 2100 kilogram.

  Het is de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan de specialist, die gevestigd is aan de rand van Utrecht. Ko van den Berg Aanhangwagens is al ruim veertig jaar het adres voor alles wat aanhangers te maken heeft. U huurt er een aanhangwagen voor incidenteel gebruik, u koopt er een nieuwe maar ook een kwalitatief uitstekende tweedehands TwinTrailer. En zo biedt de expert in Utrecht aanhangwagens voor elke portemonnee en voor alle uiteenlopende doeleinden. U weet dus waar u moet zijn als u zoekt naar een TwinTrailer of een andere interessante en kwalitatief ijzersterke aanhangwagen.

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl