Anssems aanhangwagens rijen

 

Anssems aanhangwagens uit Rijen bestellen bij Kovdberg.nl

Zoekt u een professionele aanhangwagen waar u jarenlang mee vooruit kan? De Anssems aanhangwagens uit Rijen van hoogstaande kwaliteit hebben zich tot een veelzijdige aanhanger voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt ontwikkeld. Ko van den Berg beschikt over een grote voorraad aanhangers van topmerken, zoals Anssems, Hapert, Saris en meer. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gelijk een kijkje in de webshop of kom langs in onze showroom. Wij bevinden ons op een centrale plek aan de rand van Utrecht.

De boeiende opmars van de Anssems aanhangwagens uit Rijen

Anssems is ontstaan in 1977 in Hulten, Noord-Brabant. Dankzij de immense populariteit van het merk moest het bedrijf echter al snel, in 1992, verhuizen naar Rijen. Nog altijd wordt Anssems in Rijen geproduceerd. Sinds 2003 bouwt het bedrijf naast aanhanger voor de zakelijke markt ook handige trailers voor particulieren. De aanhangwagens van Anssems staan bekend om hun lichte, maar sterke chassis. Bovendien heeft Anssems oog voor detail door gebruik te maken van robuuste assen en fraaie verlichting. Verder zijn de aanhangwagens van Anssems uit Rijen zeer scherp geprijsd.

Anssems aanhanger uit Rijen kopen, leasen of huren

Op de website van Ko van den Berg kunt u vanuit uw luie stoel ons prachtige assortiment aan Anssems aanhangwagens uit Rijen bekijken. U filtert het aanbod eenvoudig op prijs, laadvermogen of afmetingen, zodat u gelijk de vele opties kunt zien. Wilt u niet direct een aanhangwagen kopen, aangezien u de aanhanger maar zeer incidenteel gebruikt? Dan is het ook mogelijk om een Anssems aanhanger te huren of te leasen. Bij het leasen van een Anssems aanhanger bent u wel al direct de eigenaar van de wagen, maar betaalt u maandelijks rente en aflossing. Onze adviseurs gaan hierover graag met u in gesprek. Neem direct contact op via de website.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl