Aanhanger dubbelasser

 • Aanbieding!

  Anssems KSX 2500.305x153E

  Oorspronkelijke prijs was: €5.875,00.Huidige prijs is: €4.876,25. excl btw
  In aanhangwagen
 • Aanbieding!

  Anssems KSX 3000.305x178E Go-Getter

  Oorspronkelijke prijs was: €7.100,00.Huidige prijs is: €5.893,00. excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Tipper2

  6.980,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Tipper2

  9.950,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Tipper2

  7.750,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Tipper2 3-asser

  10.590,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Tipper2 3-asser

  11.300,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Digger Plant2

  4.460,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Digger Plant2

  5.680,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Brian James Digger Plant2

  6.010,00 excl btw
  In aanhangwagen
 • Aanbieding!

  Saris K1 256 150 1500 1

  Oorspronkelijke prijs was: €3.435,00.Huidige prijs is: €3.023,00. excl btw
  In aanhangwagen
 • Aanbieding!

  Saris K1 276 150 1500 1

  Oorspronkelijke prijs was: €3.548,00.Huidige prijs is: €3.122,00. excl btw
  In aanhangwagen

De aanhangwagen met dubbele as

Wilt u graag een degelijke, betrouwbare aanhanger kopen? Dan is het verstandig om voor een aanhangwagen met dubbele as te kiezen. Een dubbelasser of tandemasser is een aanhanger met twee assen onder de laadruimte. Deze dubbele as zorgt voor extra stevigheid en draagkracht, want het gewicht wordt verdeeld over twee assen en vier wielen. Hierdoor kunt u gemakkelijk zwaardere materialen zoals steen, tegels, zand of grind kunt vervoeren zonder risico’s. Dubbelassers zijn dan ook een populaire optie voor professionals. Bovendien kantelt een dubbelassige aanhanger niet als je erin gaat staan, terwijl een aanhanger met enkele as dat wel doet. Er zijn meerdere merken die aanhangwagens met dubbele as op de markt brengen en ze bestaan in verschillende vormen en maten. Ook hebben veel dubbelassers voor professioneel gebruik een aantal handige extra functionaliteiten en toevoegingen, zoals bijvoorbeeld een huif of een kantelfunctie. Lees er hieronder meer over!

Dubbelas aanhangwagen met kipper

Wie grote hoeveelheden zand, grind of ander materiaal moet vervoeren, heeft niet alleen de taak om ermee te rijden, maar ook om de goederen in- en uit te laden. En dat kan bij materialen zoals zand en grond nogal een klus zijn. Ook het steeds moeten oppakken en overtillen van takken, houten stronken, gras en ander groenafval kan nogal een onhandig en vervelend klusje zijn. Gelukkig bestaan er daarom 2 assige aanhangwagens met kipper. Deze elektrische kantelfunctie zorgt ervoor dat u in een mum van tijd de aanhangwagen gedraaid hebt en de lading er gemakkelijk uit laat glijden. Ideaal voor professionele klussen en herhaaldelijke ritten, maar ook voor wie graag snel en efficiënt zijn huis-, tuin- en keukenafval naar de stort wil brengen. Echt de investering waard!

Dubbelasser met opbouw

Aanhangwagens met dubbelas kunnen ook van een flexibele huif of een harde buitenkant voorzien worden. Dat is een ideale optie als u af en toe een meubelstuk willen ophalen, vervoer nodig hebben bij verhuizingen of regelmatig op markten of campings staan. U kunt ook kiezen voor verhoogde zijprofielen of een loofrek – beide opties maken het vervoer van bijvoorbeeld groenafval een stuk gemakkelijker. Met een volledige opbouw heeft u dan weer de mogelijkheid om uw aanhanger tot een goede opbergunit of zelfs een marktkraam om te toveren. U kunt een dubbelasser ook van een oprijplaat, laadklep of dubbele deuren voorzien. Kiest u ervoor om een aanhanger te kopen die een harde opbouw heeft? Dan kunt u ook een zijdeur in de opbouw laten monteren voor extra gemak en snelle toegang.

Aanhangwagen met dubbele as en plateau

Een dubbelas aanhangwagen ligt stevig op de weg, is gemakkelijk in het gebruik en kan zwaardere ladingen aan. De meest doorgaande variant in het aanbod is de plateauwagen. Deze aanhangwagen met tripel-, dubbel- of enkelas heeft een open laadruimte, vier zijprofielen en een stevig, gelast frame. Je kunt er hout, groen, steen, zand en meubels mee vervoeren, maar ook fietsen en huisraad. De veelzijdigheid van dit model is fantastisch en leidt er dan ook toe dat het merendeel van de professionals en particulieren eerst een vooral voor een plateauwagen kiest.

Aanhanger dubbelasser als transporter

Wist u dat u een dubbelasser met een aantal eenvoudige aanpassingen kunt gebruiken om machines, kleine boten, auto’s of andere voertuigen te vervoeren? Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook de transporter aanhanger: een open plateauwagen waar twee oprijplaten op zijn gemonteerd voor het gemakkelijk oprijden van qats, terreinwagens, fietsen, scooters, graafmachines en auto’s. De transporter aanhanger heeft doorgaans een maximaal draaggewicht van 3500 kg. Bij Ko van den Berg verkopen we een geweldige reeks trailers, aanhangers en transporters, onder andere van de merken Hapert, Sirius, Pega, Anssems en Saris.

Laadvermogen

Er bestaan twee soorten dubbelassers: geremde en ongeremde. Ongeremde dubbelas aanhangwagens mogen een maximaal gewicht van 750 kilo hebben (inclusief de trailer zelf). Hiervoor kunt u nog met een gewoon B-rijbewijs rijden, trouwens. Als u voor een geremde variant kiest, dan mag u deze beladen met zoveel gewicht als u wilt – zolang de trailerconstructie dit maar kan dragen én de aanhangwagen bestuurd wordt door iemand met een BE-rijbewijs. Hierover kunnen we u ook uitgebreid adviseren wanneer u een bezoekje brengt aan onze showroom.

Waar vind ik de beste tandem aanhanger?

De beste dubbelassers vindt u bij Ko van den Berg in Utrecht. Vanuit onze centrale locatie adviseren we jaarlijks talloze mensen met interesse in kwalitatieve aanhangers, van hoveniers tot klusjesmannen tot huis- en tuineigenaars. En met ons enorme aanbod aan tweedehands en nieuwe plateauwagens, kippers, boot-, auto- en paardentrailers staan we al meer dan 40 jaar voorop in de sector. We werken met een eigen voorraad, maar ook op bestelling, en staan garant voor aanhangers van de beste merken zoals Anssems, Sirius, Hapert en Pega. Breng ons gerust eens een bezoek en ontdek de mogelijkheden zelf!

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl