inclusief btw

Transporters

Toont alle 7 resultaten

Hapert kantelbare autotrailer

- 11%
Hapert kantelbare autotrailer 2700KG
 • Afmeting:
  425x190 cm
 • Totaal gewicht:
  2700 kg
Deze H2700 multitransporter is geschikt voor het…

Datums wissen

Brian James A4 autotrailer

- 11%
 • Afmeting:
  450x200 cm
 • Totaal gewicht:
  2600 kg
Deze Brian James A4 Transporter is ideaal…

Kantelbare Autotrailer dichte vloer

- 11%
 • Afmeting:
  425x190 cm
 • Totaal gewicht:
  2700 kg
Deze H2700 multitransporter is geschikt voor het…

Kleine Auto/motortrailer

- 11%
 • Afmeting:
  340x170 cm
 • Totaal gewicht:
  1500 kg
De AMT 1500 trailer is een uitermate…

Kantelbare Autotrailer 3-as

- 12%
 • Afmeting:
  500x211 cm
 • Totaal gewicht:
  3500 kg
Deze multitransporter is uitermate geschikt om lange…

Hapert Transporter met huif

- 10%
 • Afmeting:
  495x190x210 cm
 • Totaal gewicht:
  2700 kg
Deze Hapert Transporter met huif is uitermate…

Schamelwagen voor 2 auto’s

- 11%
 • Afmeting:
  850x220 cm
 • Totaal gewicht:
  3500 kg
Deze Hapert schamelaanhangwagen is geschikt voor het vervoeren…

Transporters

Transporter verhuur

En dan hebt u een probleem, althans dat denkt u. U wilt uw machine, sportwagen of uw oldtimer verplaatsen maar kunt er nog niet de openbare weg mee op. En het liefst wilt u vervoer waarbij het niet voor iedereen zichtbaar is wat u precies vervoert. Het kan allemaal, als u maar zaken doet met Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht. Want ook op dit gebied is het absoluut specialist in autotransporters, naast dat het aanhangwagens in alle soorten en maten verkoopt, verhuurt, repareert en onderhoudt.

Machine transporter huren bij Ko van den Berg.

Bij Ko van den Berg in Utrecht huurt u altijd de juiste autotransporters. De specialist in Utrecht heeft al van verschillende autotransporters beschikbaar en daar is zeker ook die transporter bij die u nodig hebt. Zoals een machine transporter. Zonder twijfel. Als altijd kan Ko van den Berg maatwerk leveren en weet vaak precies aan welke autotransporters behoefte is! Waar iedereen en dus ook u mee uit de voeten kunt.  Ko van den Berg heeft transporters die te kantelen zijn. Deze transporters zijn buitengewoon geschikt om er een auto op te rijden en bieden dus echt gebruikersgemak. Ko van den Berg Aanhangwagens kan u bij uw gehuurde transporter speciale verhuurboxen bieden. In die boxen vindt u onder meer spanbanden om auto of machine vast te zetten. U wilt niet getroffen worden door een ongeluk onderweg, zeker niet met een dure auto of dure machine op uw transporter.

Veilig gebruik van uw transporter staat bij Van den Berg altijd op de eerste plaats

Uiteraard staat veilig gebruik van de autotransporters steeds voorop. U hoeft niet eerst naar Utrecht te reizen als u van plan bent een autotransporter te huren. Natuurlijk mag dat altijd, u kunt via de website van Ko van den Berg het aanbod zien en u kunt alvast uw autotransporter reserveren. Het bespaart u een reis naar Utrecht al is de koffie er natuurlijk altijd bruin.

Altijd kwalitatief  goede auto of machine transporters huren in Utrecht

Ondertussen heeft Ko van den Berg een aantal autotransporters voor u geselecteerd. Alle te huren machine transporters voldoen aan de hoge eisen die Van den Berg stelt. En de lat ligt hoog bij de expert, die alleen het beste wil en alleen samenwerkt met de beste merken. Machine transporters die u in Utrecht huurt, zijn altijd kwalitatief goede autotransporters. Mooiste en kleinste voorbeeld is wellicht wel de kleine auto- en motortrailer die aangeboden wordt. Deze autotransporter is eenvoudig in gebruik en heeft een laadoppervlak van 340 bij 170 centimeter. Het totale gewicht is 1500 kilogram en deze AMT 1500 transporter is prima geschikt om verschillende motoren mee te vervoeren, zoals dit ook geldt voor de wat kleinere auto.

De AMT 1500 autotransporter heeft twee rijplaten en geldt als een goede allround optie

De AMT 1500 beschikt over twee rijplaten en zo kunt u snel de auto van A naar B vervoeren. De autotransporter heeft verschillende ogen aan zowel de zijkant als op de laadvloer. Om zo de voertuigen die u transporteert goed vast te maken. Deze allround autotransporter heeft een lengte van 4,88 meter en is 2,16 meter breed. De hoogte is 70 centimeter en het laadvermogen 1125 kilogram.

De autotransporters die wij verhuren zijn geschikt voor diverse vierwielers en uitgevoerd met een hydraulische pomp

Wat ook een goede optie is, is de Hapert kantelbare trailer, de H2700 multitransporter. Ook al zo’n sterke autotransporters uit het veelzijdige aanbod van Ko van den Berg Aanhangwagens. Deze multitransporter is geschikt voor diverse vierwielers en beschikt over een hydraulische pomp. Daardoor kan de laadvloer tot aan de grond dalen. Met behulp van de pomp kunt u vervolgens de laadvloer weer gemakkelijk laten stijgen. Als u deze transporter wilt gebruiken, dan dient u wel in het bezit te zijn van rijbewijs BE overigens. Check ook altijd even of uw auto voldoende vermogen en trekkracht heeft. Ook bepaald niet onbelangrijk.

De specialisten van Van den Berg doen snel een aantal suggesties

Hebt u nou geen enkel idee hoe en met welke transporter u bepaalde machines en vierwielers kunt vervoeren, ga dan in gesprek met de specialisten uit Utrecht. Als u precies vertelt wat u wilt gaan vervoeren en wat uw aanvullende wensen zijn, dan kunnen de experts van Ko van den Berg u snel een aantal suggesties aan de hand doen. Ze leiden u zo naar de voor uw taak perfecte transporter. Wat een optie is, is om eens te kijken naar het aanbod occasions dat Van den Berg in de aanbieding heeft. De nog zeer goede transporters kunt u vaak voor een zachte prijs aanschaffen. Voor als u vaker machines of auto’s te vervoeren hebt dus. Een interessante optie, waarop de specialisten van Van den berg u zeker ook zullen wijzen.

Trailer is geschikt voor alles op twee en vier wielen

Waar ze u zeker ook op zullen wijzen is de Brian James A4 autotrailer, ook speciaal geselecteerd voor de verhuur en een prima transporter om machines en ander zwaar materiaal mee te vervoeren. Ook deze trailer is geschikt voor eigenlijk alles op twee en vier wielen, en ook nu dient u wel in het bezit te zijn van rijbewijs BE. Let ook nu op het vermogen van de auto voor de trailer, die een totaal gewicht heeft van 2600 kilogram en een maximaal laadvermogen van liefst 1930 kilogram. Het gaat hier overigens om een geremde transporter.

U laat gewoon de laadvloer tot aan de grond zakken

Over kwaliteit en kracht gesproken, wat dacht u van het huren van een kantelbare autotrailer met een dichte vloer? Deze H2700 multitransporter is ook al geschikt voor tal van verschillende vierwielers. Deze specifieke machine transporter heeft een hydraulische pomp. De laadvloer laat u tot aan de grond zakken en met de pomp weer stijgen. Het totale gewicht is 2700 kilogram en het ledig gewicht is 685 kilo. Dit maakt dat het maximale laadvermogen van deze gigant op 2015 kilogram ligt. Het moge duidelijk zijn dat ook nu een auto noodzakelijk is met de nodige trekkracht, en dat ook rijbewijs BE gevraagd wordt.

U huurt, koopt nieuwe en gebruikte aanhangwagens bij Van den Berg in Utrecht

Bij Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht kunt u ook terecht voor het huren van machinetransporters. Sinds veertig jaar mag het zich specialist noemen op gebied van aanhangwagens en alles wat er mee te maken heeft. Van der Berg verkoopt niet alleen tal van nieuwe aanhangwagens, ze worden er eveneens verhuurd en er worden tweedehands en dus gebruikte aanhangers aangeboden. Bovendien biedt u er uw aanhangwagen voor reparatie aan en kunt u bij Van den Berg uw aanhangwagen laten repareren, ook als dit een complexe reparatie betreft. Omdat u er ook nog tal van losse onderdelen en accessoires beschikbaar zijn, kan en mag Van den Berg een zeer complete zaak genoemd worden waar het verhuren van transporters prima bij past.

Alleen producten van de beste en zorgvuldig geselecteerde merken

Overigens verhuurt Van den Berg meer dan alleen machine en auto transporters. U kunt er ook terecht voor het huren van bijvoorbeeld bagagewagens, bakwagens, bakwagens met huif, gesloten wagens, motortrailers, paardentrailers, plateauwagens en schamel aanhangwagens. Dat doet het onder meer van de merken Anssems, Brian James Trailers, Careliner, Hapert, Hulco, Kalf, Pega, Recreaties, Saris, Sirius, Tohaco en Twin Trailers. Voorts werkt Ko van den Berg Aanhangwagens samen met andere partijen als Bos Machine Transport en Ter Horst Machine. Deze specialisten zijn gespecialiseerd in het verhuizen van onder andere machines maar ook industriële objecten. En dus kan Van den Berg maatwerk bieden, ongeacht wat u vervoeren moet.

Auto transporters met een maximaal laadvermogen van 2365 kilogram

Maatwerk kan ook geleverd worden met de machinetransporter van Saris die te huur aangeboden wordt, een transporter die zich bij uitstek leent voor het transport van machines. Rijbewijs BE is wel noodzakelijk als u gebruik wilt maken van deze transporter, die bovendien vraagt om een auto met power voor de trailer. De lengte van deze Saris transporter is precies 5,1 meter. De breedte is 2,25 meter  en de hoogte is 68 centimeter. Het totale gewicht van deze gebruiksvriendelijke transporter is 3000 kilogram, het maximale laadvermogen is 2365 kilogram. Het gaat hier overigens om een geremde versie, een versie die beschikt over twee assen.

Huurt u een zware auto transporter? Zorg dan wel voor een auto met voldoende trekkracht; rijbewijs BE is eveneens een vereiste

Nog weer een andere optie is de kantelbare autotrailer, een 3-asser. Deze multitransporter, want dat is het, is zeer geschikt voor de wat langere en zwaardere auto’s. De transporter is te kantelen en heeft drie assen. Ook deze uitvoering heeft weer een hydraulische pomp, die de laadvloer kan laten dalen tot aan de grond en ook weer gemakkelijk omhoog weet te brengen. Zorg wel dat u rijbewijs BE in uw bezit hebt. Deze drie-asser heeft een totaalgewicht van 3500 kilogram en een maximaal laadvermogen van 2670 kilogram.

Geef uw machine transporter of auto zo de nodige privacy

Ook Hapert biedt uitkomst als u plannen hebt machines te vervoeren. Het gaat dan om de Hapert transporter met huif. Deze transporter is geschikt als u uw sportwagen of oldtimer wilt vervoeren en niet iedereen dit hoeft te zien. U vervoert uw machine of auto zo met de nodige privacy. Daar kan Van den Berg dus ook voor zorgen. Door de huif blijft machine of auto dus ook droog en met een huis over uw waardevolle transport is de kans dat er beschadigingen ontstaan zeer gering. Ook deze uitvoering met huif is hydraulisch kantelbaar.

Een machiene of auto transporter met lier en een kleine oprijhoek

Deze Hapert transporter heeft een lier. Dit en de kleine oprijhoek maken dat u steeds veilig uw auto kunt laden en lossen, want ook zo uitgerust is de kans op een beschadiging zeer klein. Deze transporter met huif vereist ook al rijbewijs BE. De transporter weegt in totaal 2700 kilogram, het maximale laadvermogen van deze variant van de machine transporter is 1744 kilogram om precies te zijn. En daar kunt u prima mee uit de voeten.

Ko Van den Berg kent de specifieke wensen uit de transporter en aanhanger wereld

Bij het selecteren van de juiste autotransporters is Ko van den Berg Aanhangwagens niet over één nacht ijs gegaan. Als geen ander kent de specialist de wensen uit de markt en kent het bovendien de kwaliteiten van de autotransporters van de verschillende merken. Het moge duidelijk zijn dat Van den Berg alleen werkt met aanbieders van kwalitatief goede aanhangwagens, trailers en transporters. U bent altijd welkom bij Ko van den Berg in Utrecht. De zaak is prima bereikbaar want het ligt aan de rand van Utrecht in de directe nabijheid van de A2 en de A27. Wat u zeker ook kunt doen is het regelmatig checken van de website. Daarop ziet u steeds het actuele aanbod, ook van de gebruikte occasions.

Aanbod van het transporter verhuur op de webshop wordt steeds weer ververst

Elke week weer wordt het aanbod ververst en dus is het regelmatig bezoeken van de website aan te raden. Ondanks het feit dat Van den Berg alleen werkt met de beste transporters, trailers en aanhangwagens, valt de prijs alleszins mee. De prijs- kwaliteitsverhouding is altijd uitstekend, zoals het advies altijd eerlijk is. Niet voor niets is het adviesgesprek bij Ko van den Berg een begrip geworden. U wordt dan nadrukkelijk op het spoor gezet van de voor u geschikte transporter. Dit kan zomaar een merk zijn dat u aanvankelijk niet echt in gedachten had. Schrale troost is echter dat alle aangeboden transporters van de beste kwaliteit zijn.

Een auto op of van uw transporter laden of lossen wordt een stuk gemakkelijker met een lier

Nog een optie als u een machine transporter nodig hebt is de schamelwagen voor twee auto’s, opnieuw van aanbieder Hapert. Deze schamelwagen is buitengewoon geschikt voor meerdere auto’s en voor de wat langere materialen. Bij deze Hapert machine transporter is sprake van een afgeschuinde achterzijde, van rijplaten en een lier om het u allemaal gemakkelijk te maken. Daardoor zet u machines en auto’s snel en goed op de wagen en aan de zijkanten zijn verschillende sjorogen geplaatst die het vastzetten van de machines ook een stuk eenvoudiger maken.

Bij Van den Berg koopt u ook losse onderdelen en accessoires

Een machine transporter bestellen doet u dus bij Ko van den Berg in Utrecht, een bedrijf dat zich de afgelopen veertig jaar al bewees als specialist en steeds meer klanten aan zich weet te binden, de ervaring van de medewerkers en de expertise spreekt boekdelen, zoals het aanbod dat Ko van den Berg steeds weer heeft is indrukwekkend. Alles wat met de aanhanger te maken heeft is de specialiteit van deze expert, die ook het adres is voor losse onderdelen en accessoires. Bij Van den Berg weten ze wat er van een transporter verwacht wordt en waaraan die dienen te voldoen. Alles is mogelijk in Utrecht, ook als u bijzondere machines of andere objecten te vervoeren hebt. In dat kader kan Ko van den Berg namelijk weer een beroep doen op een partner als Ter Horst machine transport.

Ter Horst machine transport

Ter Horst geldt al jarenlang als een specialist op het gebied van het transporteren van bijzondere objecten en tekent voor laden, lossen en plaatsen, behalve voor het vervoer uiteraard. Ze vervoeren een of meerdere machines voor u, ongeacht welke machine dit van het machinepark is. Met speciale voertuigen kunnen zij echt alles van A naar B brengen en het is goed te weten dat u via Ko van den Berg dus ook een beroep kunt doen op deze partner.

Bos machine transport

Dat geldt ook voor Bos machine transport, een specialist in verplaatsen zoals ze bij Bos zelf zeggen. Ze gelden als specialist in transport machines en een machine transporter bestellen via Van den Berg bij Bos betekent dat u echt alles kunt vervoeren of het nou gaat om machines, ketels, trafo’s of reactoren. Bos vervoert alles en is een betrouwbare partner van Van den Berg. Het zijn eveneens bedrijven die hechten aan kwaliteit en met ietsje minder geen genoegen nemen. Het komt niet in de woordenboeken voor van deze specialisten in vervoer.

Transporters tegen een zeer betaalbare prijs

Kwaliteit is belangrijk als u een machine transporter wilt bestellen. Juist door waarde te hechten aan alleen maar kwaliteitsproducten is Ko van den Berg Aanhangwagens groot geworden. Zorgvuldig worden de gevoerde merken geselecteerd en als u nou eens wilt weten wat goede machine autotransporters zijn dan is het doornemen van de gevoerde merken van Van den Berg voldoende. Want u stuit dan alleen op de beste merken die overigens tegen een verrassend lage prijs aangeboden worden. U krijgt heel veel kwaliteit voor relatief weinig geld. Bovendien krijgt u lang garantie op uw product, en dat zegt wel iets ver het vertrouwen dat er in de aanhangers is.

De geruime keuze in de huur van transporters bij Van den berg biedt ruim veel mogelijkheden

Voldoende mogelijkheden dus als het gaat om het vervoeren van machines en auto’s. Of het nu een auto of motortrailer is, een kantelbare uitvoering, een uitvoering met een dichte vloer, een uitvoering met huif voor de privacy of een schamelwagen, u gaat altijd met een kwaliteitsproduct op pad uw machines en voertuigen verdienen dat ook. Het gebruiksgemak is opvallend en iedereen kan met deze autotransporters meer dan prima uit de voeten.

Meer dan 100 verschillende aanhangers bij de showroom in Utrecht

Het is voor de liefhebbers van aanhangwagens goed toeven in Utrecht, waar u bij de showroom altijd meer dan 100 verschillende aanhangwagens kunt bekijken en testen. U krijgt steeds het beste advies over aanhangwagens, autotrailers, bagagewagens, bakwagens, boottrailers en paardentrailers. En dat in zowel gloednieuwe als in gebruikte vorm. U kunt er gebruikmaken van de onderhoudsservice die geboden worden voor uw aanhangwagen. Op die manier houdt u de aanhangwagen steeds in de beste conditie en verlengt u bovendien de levensduur. Ook als u losse onderdelen nodig hebt, dan worden die zo snel mogelijk bij u afgeleverd. Bij Ko van den Berg Aanhangwagens weten ze dat u graag snel de beschikking hebt over de onderdelen en dus doen ze er alles aan om snel voor u te handelen.

Erkend door het RDW en de Bovag

Het is eigenlijk logisch, maar Ko van den Berg Aanhangwagens is een RDW erkend en Bovag erkend bedrijf, en staat er in alle opzichten uitstekend op en weet een steeds groter wordende klantenkring te binden. En dat is bepaald niet voor niets. Het moge duidelijk zijn; voor alles wat met aanhangwagens te maken heeft kunt u meer dan prima terecht bij Van den Berg in Utrecht. In veertig jaar is een dijk van een bedrijf opgericht. Door te kiezen voor kwaliteit weten steeds meer mensen de specialist te vinden, die het voor elk budget mogelijk maakt een geschikte aanhangwagen te kopen. Daarom ook worden er gebruikte aanhangwagens verkocht en is er de optie tot huren, in alles staan de specialisten van de expert in Utrecht met raad en daad bij en ook als u zoekt naar losse onderdelen dan klopt u aan bij Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht.

Ook voor perfect onderhoud en snelle reparaties gaat u naar Utrecht

Dat geldt ook als u uw aanhangwagens op perfecte wijze wilt laten onderhouden of als er snel een reparatie aan de aanhanger uitgevoerd moet worden. Service en kwaliteit, dat is waar de specialist in Utrecht voor staat. Dat geldt dus ook voor machine autotransporters, autotransporters die op zeer veilige wijze uw machines en auto’s van A naar B vervoeren en die behalve van goede kwaliteit ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij Ko van den Berg Aanhangwagens of rijd naar de showroom aan de rand van Utrecht. Daar waar de koffie altijd voor u klaar staat.

©2020 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

WhatsApp +31615576993
Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl