Boottrailers

Toont alle 8 resultaten

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Merk

Prijs

Totaal gewicht

Lengte

Breedte

Hoogte

Pega SB-Liner 260

 • Afmeting:
  vanaf 110x80 cm
 • Totaal gewicht:
  vanaf 500 kg

Pega SH-liner

 • Afmeting:
  vanaf 350x160 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 450 kg

Pega J-Liner

 • Afmeting:
  Vanaf 300x165 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 450 kg

Pega ST-V-Liner

 • Afmeting:
  Vanaf 600x210 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 1350 kg

Pega RH-Liner

 • Afmeting:
  vanaf 370x165 cm
 • Totaal gewicht:
  vanaf 450 kg

Pega V-Liner

 • Afmeting:
  Vanaf 500x180 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 750 kg

Pega K-Liner

 • Afmeting:
  vanaf 500x180 cm
 • Totaal gewicht:
  vanaf 750 kg

Pega M-liner

 • Afmeting:
  Vanaf 515x210 cm
 • Totaal gewicht:
  Vanaf 1150 kg

Boottrailers

Boottrailer kopen

Een boottrailer kopen biedt u als watersportliefhebber zeker voordelen. Zo bent u met een boottrailer veel mobieler om nieuwe waterwegen te verkennen. Met de boot op de trailer rijdt u gemakkelijk naar een andere streek om daar vervolgens per boot nieuwe vaarroutes te volgen. Zo ziet u veel meer en in een land dat zo rijk aan water is, valt er genoeg moois te ontdekken. Ook wanneer u uw boot gedurende de winter wilt stallen of de boot voor onderhoud wilt onderbrengen is een boottrailer een handig hulpmiddel. Reden genoeg om over te gaan tot het kopen van een boottrailer dus, maar waar let u precies op bij de aanschaf? Bij Ko van den Berg verhuren en verkopen we al jaren een scala aan boottrailers en vertellen we u graag meer hierover.

Het gewicht van uw boot en boottrailer versus het trekgewicht auto

Eén van de eerste vragen die wellicht bij u opkomt is of uw auto geschikt is voor het verrijden van uw boot. Om deze vraag te beantwoorden moet u kijken naar het maximale trekgewicht van uw auto en het gecombineerde gewicht van uw boot en trailer. Het gezamenlijke gewicht van de trailer en de boot mag het maximale trekgewicht van uw auto niet overschrijden. In de regel is uw boot zo’n twintig procent zwaarder dan het gewicht zoals dat bij aanschaf genoteerd stond in de aankoopfolder. Het is belangrijk ook dit in gedachten te houden. Komen trailer en boot gezamenlijk op een hoger aantal kilo’s uit dan het aantal kilo’s dat uw auto maximaal kan trekken, dan zult u een zwaarder voertuig nodig hebben om uw boot te verrijden.

Breedte van de boot in combinatie met gewicht boottrailer

Naast het gewicht van de boot in combinatie met het gewicht van de boottrailer speelt ook de breedte van uw boot een rol. Wanneer u de boot namelijk met een trailer over de openbare weg wilt vervoeren mag deze boot in kwestie niet breder dan 2,5 meter zijn. Meet de breedte van uw boot voor alle zekerheid nog een keertje na voordat u overgaat tot de aanschaf van een boottrailer. Zo weet u zeker of u ook daadwerkelijk met uw boot en trailer de openbare weg op mag.

Geremde en ongeremde trailers

Boottrailers zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen. Tot een totaalgewicht van 750 kilogram – dit geldt de combinatie van trailer en boot – mag een boottrailer ongeremd zijn. Deze trailer heeft hetzelfde kenteken als het voertuig dat de trailer trekt, maar dan in een witte kleur. Trailers die met een gewicht boven de 750 kilogram uitkomen moeten geremd zijn en een apart kenteken en registratiebewijs hebben.

Welk type boottrailer zoekt u?

Bij Ko van den Berg helpen wij u graag bij het vinden van de voor u geschikte boottrailer. Of u nu op zoek bent naar een trailer voor een speedboot, vissersboot, zeilboot, plezierjacht of waterscooter, wij denken met u mee in mogelijkheden. Omdat er heel veel verschillende soorten boten zijn, is er ook een heel divers aanbod aan boottrailers. Sommige trailers zijn specifiek gemaakt voor het vervoeren van een bepaalde type boot. Bij ons kunt u terecht voor advies waarbij u graag wegwijs maken in ons assortiment met betrekking tot uw specifieke boot.

Een boottrailer bestellen

Bij Ko van den Berg bieden wij u een heel ruim assortiment aan boottrailers van diverse merken. Denkt u hierbij aan merken zoals Kalf en Pega. U bent van harte welkom in onze grote showroom in Utrecht om verschillende trailers met elkaar te vergelijken. U vindt onze showroom en werkplaats centraal gelegen langs de A2 en de A27. Liever eerst online het aanbod bekijken? Dat kan in onze webshop. Hier filtert u het assortiment aan trailers handig aan de van uw vereisten en wensen en kunt u direct een boottrailer bestellen. Zoekt u een tweedehands exemplaar? Voor gebruikte aanhangwagens bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het aanbod occassions wordt wekelijks aangevuld waardoor het goed mogelijk is dat we een tweedehands boottrailer te koop aanbieden.

Toch liever huren?

Het kan zijn dat u een boottrailer slechts eenmalig nodig heeft voor een wisseling van lighaven bijvoorbeeld. In zo’n geval zult u een trailer willen huren. Bij Ko van den Berg bieden we motorboottrailers en kielboottrailers ter verhuur aan. Deze trailers zijn te huur in verschillende afmetingen en gewichten. Ook als u een trailer voor een langere periode wilt huren is dat bij ons mogelijk. U vindt het aanbod boottrailers voor de verhuur terug op onze website. Hier kunt u ook direct een reservering maken. Heeft u vooraf vragen, bel ons dan gerust.

Onderhoud aan uw boottrailer

Naast de verkoop en verhuur van ons assortiment aangeboden boottrailers houden we ons dagelijks bezig met onderhoudswerkzaamheden. Onze onderhoudsservice is ingericht op alle types aanhangwagens en caravans. U bent dus welkom met uw boottrailer maar ook met een paardentrailer, kipper of motortrailer. Wij verzorgen onderhoudsbeurten en BOVAG keuringen. Laat u uw trailer regelmatig controleren en onderhouden dan neemt u altijd met een veilige aanhanger deel aan het verkeer. Daarbij verlengt u met gedegen onderhoud de levensduur van uw trailer. Zo blijft u ook in de toekomst profijt ondervinden van uw aankoop.

Ko van den Berg: hartelijke service bij het kopen van een boottrailer

Al geruim 40 jaar houden we ons bij Ko van den Berg bezig met aanhangwagens. We hebben ons volledig toegelegd op het verkopen, verhuren en onderhouden van een breed scala aan trailers en aanhangers. We delen onze opgedane kennis en ervaringen graag met u. Juist omdat er op het gebied van aanhangwagens zoveel te kiezen valt, staan we bij Ko van den Berg klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Met u meedenken vanuit uw wensen als particulier of ondernemer doen we ook. U mag daarvoor altijd langs komen voor adviesgesprek op maat in onze showroom in Utrecht.
Voor ons verhuuraanbod van de boottrailers kunt u hier terecht.

Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
Advies nodig? Neem contact op.

©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl