Sirius

Toon filters

Verberg filters

Filter resultaten

Type

  Prijs

  Totaal gewicht

  Lengte

  Breedte

  Hoogte

  Vragen?

  Neem contact met ons op!

  030 - 340 2920
  info@kovdberg.nl

  06-15576993


  Sirius

  Sirius Paardentrailer

  Sirius paardentrailerSirius is een producent van paardentrailers en gesloten bakwagens. Ze maken ook gebruik van de nieuwste ontwikkelingen. Dit resulteert in een paardentrailer en gesloten wagen van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast ook een revolutionair design. Niet voor niets dragen de unieke trailers de slogan “The next generation”.

  Sirius is te koop bij Ko van den Berg

  Wij verkopen alle types van Sirius. En dit doen wij dan ook graag. Verder staat Sirius bekend met hoogwaardige trailers. Wat ons ook erg aanspreekt is dat alle trailers in Nederland gebouwd worden. Daarnaast hebben wij korte lijntjes lopen en we staan open voor alle vragen.

  Sirius Paardentrailers

  De ontwikkelaars van de paardentrailers zijn zelf drie professionele ruiters. Dit team is altijd op zoek naar de beste oplossing voor het transport van u en hun eigen paarden. Het resultaat is een lijn paardentrailers die naar eigen zeggen niet te vergelijken is met andere trailers die vandaag op de markt zijn.

  De trailers zijn herkenbaar aan zijn stoere en tijdloze design. Ook ruimte, veiligheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak zijn de punten waar het merk voor staat. Voor extra informatie nodigen wij u graag uit voor een adviesgesprek.

  Sirius gesloten aanhangwagens

  Alle gesloten aanhangwagens worden in Nederland door onze professionele montage teams in elkaar gezet en met uiterste zorg samengesteld. Tot slot is een trailer herkenbaar aan zijn deur/klep combinatie; hierdoor is uw gesloten aanhangwagen multi-inzetbaar. Ook ruimte, veiligheid, veelzijdigheid, gebruikersgemak en design zijn kenmerkend voor onze producten.

  THE NEXT GENERATION

  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl