Transportwagens

 

Bestel de beste transportwagens bij Ko van den Berg

Op zoek naar een transportwagen van hoge kwaliteit voor het eenvoudig vervoeren van goederen? Ko van den Berg is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van transportwagens, aanhangwagens, boottrailers, paardentrailers, bagagewagens en meer. Dankzij onze centrale ligging aan de rand van Utrecht zijn wij uitstekend bereikbaar. We verkopen en verhuren alle bekende topmerken aanhangers, zowel nieuw als occasions. Bekijk direct het uitgebreide aanbod in onze webshop of kom langs in onze showroom.

 

Waarvoor worden transportwagens gebruikt?

Transportwagens worden bij uiteenlopende doeleinden toegepast, met name op plekken waar palletwagens of stapelaars onhandig in gebruik zijn. U kunt hierbij denken aan nauwe ruimtes in kantoorpanden, werkplaatsen of opslaghallen. Ook zijn de transportwagens een uitstekend hulpmiddel als alternatief van een hefvoertuig op een plek waar de bodem zo min mogelijk belast dient te worden. De transportwagens zijn dan ook terug te vinden van de gezondheidszorg tot in de horeca. Verder zijn de transportwagens te gebruiken als tijdelijke opslagmogelijkheid of zelfs als bijzettafel. De transportwagens zijn gemakkelijk voort te bewegen met een dissel, handgreep of duwbeugel en verplaatsen elke richting op met de bok- en zwenkwielen.

 

De juiste transportwagen kiezen

Ko van den Berg biedt een uiteenlopend aanbod aan transportwagens aan in verschillende uitvoeringen qua afmeting, vorm en gewicht. De transportkarren verschillen dan ook van materiaal, draagvermogen en constructie. Zo zijn er transportwagens met een enkelvoudige etage, meerdere laadvlakken of handige traanplaten. Om de juiste transportwagen te selecteren, is het eerst van belang om te onderzoeken welke goederen u vooral gaat vervoeren. Aan de hand van de afmetingen en het gewicht van het soort goederen, stelt u de meest geschikte transportwagen voor uw situatie vast.

 

Belangrijke aspecten van een geschikte transportwagen

Bij de keuze voor de passende transportwagen spelen een aantal specifieke aspecten een rol:

 

 • Het werkbladDe transportwagens zijn gemaakt van verschillende soorten werkbladen. Zo heeft u onder meer de keuze uit een werkblad met opstaande randen om verschuivingen tegen te gaan of een vlak werkblad om eenvoudig goederen op te stapelen. Ook vindt u een uiteenlopend aanbod aan materiaalkeuzes als kunststof, metaal en hout
 • Aantal plateaus, oppervlakte en draagvermogenOver het algemeen zijn de constructies van de transportwagens solide, waardoor ze over een hoog draagvermogen beschikken. De draagcapaciteit kan echter wel variëren per transportwagen. Het aantal plateaus en de afmetingen van de werkbladen verschillen ook per model.
 • Soort wielenDe transportwagens beschikken over twee zwenkwielen en twee bokwielen. Sommige modellen zijn voorzien van een rem op de wielen. Het soort wiel kan echter per transportwagen verschillen van bijvoorbeeld wielen met luchtbanden tot wielen van polyamide. Benieuwd welke transportwagen bij u past? Bekijk ons aanbod in de webshop.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl