verkoopwagen

 

Professionele verkoopwagen te koop bij Ko van den Berg

Zoekt u de beste verkoopwagen voor de verkoop van goederen? Ko van den Berg is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van onder meer aanhangwagens, verkoopwagens, autotrailers en paardentrailers. Of u nu een snackwagen, een churroswagen, een poffertjeswagen, een presentatiewagen of een viskraam wilt beginnen, Ko van den Berg denkt met u voor de beste oplossing. Duurzaamheid, kwaliteit en service staan daarbij centraal. Bekijk direct onze grote voorraad in de webshop of kom langs bij onze showroom. We bevinden ons op een centrale locatie aan de rand van Utrecht.

Daarom koopt u een verkoopwagen bij Ko van den Berg

Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van aanhangwagens en verkoopwagens weten wij wat de klant belangrijk vindt. De verkoopwagens wordt specifiek naar uw wensen aangepast en zijn in uiteenlopende formaten verkrijgbaar. U bepaalt waar de deur dient te komen, waar de verkoopklep zich moet bevinden of waar een bakwand nodig is. Ko van den Berg onderzoekt samen met u de opties bij het kopen van de verkoopwagen en denkt met u mee. Zo adviseren wij u over de indeling van de verkoopwagen, zodat de markwagen over de juiste wegligging beschikt. Verder ondersteunen wij u bij opties als elektriciteit, bakwanden, verlichting, balies en presentatiemogelijkheden.

Verkoopwagen voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ko van den Berg biedt verkoopwagens te koop aan van een uitstekende kwaliteit, zodat u jarenlang voort kunt met uw onderneming. Doordat wij bovendien de scherpe inkoopprijzen aan u doorberekenen, profiteert u van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ko van den Berg levert verkoopwagens van merken als Anssems, Humbaur, Saris en Bücker Careliner. In onze showroom kunt u altijd casco modellen van de verkoopwagens van dichterbij bewonderen, zodat u een uitstekend beeld krijgt van de mogelijkheden die de wagen biedt.

Ook voor onderhoud verkoopwagen naar Ko van den Berg

Om zo lang mogelijk van uw verkoopwagen te genieten, is frequent onderhoud aan de wagen essentieel. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw verkoopwagen. maar voorkomt u het ontstaan van grote problemen. Bij Ko van den Berg voeren wij professioneel onderhoud en BOVAG keuringen uit aan alle soorten verkoopwagens en aanhangers. Als u ieder jaar een BOVAG onderhoudsbeurt laat uitvoeren aan uw marktwagen, blijft uw wagen gegarandeerd in goede conditie. Bovendien hebben wij bij Ko van den Berg alle reguliere elementen in huis, waardoor wij een snelle service kunnen leveren.

Zowel nieuwe als tweedehands verkoopwagens

Bent u een startende ondernemer en is een nieuwe verkoopwagen voor u een aanzienlijke investering? Dan raden wij u aan om eens rond te kijken in ons assortiment tweedehands marktwagens. De verkoopwagens zijn geschikt voor uiteenlopende sectoren, voor zowel de verkoop van food- als non-food producten. Met een occasion verkoopwagen heeft u direct of vrijwel direct een marktwagen tot uw beschikking tegen een voordelig tarief. Alle verkoopwagens van Ko van den Berg voldoen aan de wettelijke vereisten, zodat u met een volledig functionerende marktwagen de weg op gaat. Zelfs een zelfrijdende marktwagen behoort tot de opties. Lukt het niet om gelijk het aankoopbedrag voor de verkoopwagen te voldoen, dan bieden wij mogelijkheden tot leasen van een verkoopwagen aan. U bent dan wel direct eigendom van de marktwagen, maar voldoet maandelijks een bedrag aan rente en aflossing. Neem contact op met onze verkopers voor meer informatie.

Contactformulier

  U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, vul uw gegevens in en uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Openingstijden:
  Ma t/m Vrij 08.00 - 17.00 uur   |  
  Zaterdag 08.00 - 13.00 uur

  Gecertificeerd dealer van o.a.

  Anssems
  Sirius
  Careliner
  Pega
  Kalf
  Twin
  Tohaco
  Hapert
  saris
  BrianJames
  Hulco
  Offerte aanvragen Bel voor advies op maat
  Advies nodig? Neem contact op.

  ©2024 Kovdberg.nl | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Gerealiseerd door Mediaschip

  Gageldijk 190, 3566 MJ Utrecht | Tel: 030 262 2087 | WhatsApp: 06-15576993 | info@kovdberg.nl